o 16-09-2018 09:23 AM - naposledy upraveno dne 18-03-2019 03:09 PM (kým) vvllaaddaa
Máte už nový Samsung Health? A jak se vám líbí?
Upřímně, mně moc ne. Dřív se všechno vlezlo na jednu obrazovku, teď musím scrollovat. A ty překlady, které zvíře to dělalo? Snad šel a vzbudil, ne? Nebo to snad hlídá i moji ženu?
o 24-09-2018 10:48 AM
Zřejmě ti telefon výká Tahle "inovace" se mi také nelibí, zlaté staré časy... Nelíbí se mi ani nový design u Chrome, ale to už patří jinam
o 24-09-2018 11:07 PM
24-01-2019 04:13 PM - upraveno 24-01-2019 04:48 PM
Jelikož se nám doma po dlouhých letech rozbila osobní váha, zatoužil jsem po nové, po chytré. Požadavek byl, aby spolupracovala s aplikací Samsung Health. V aplikaci je seznam podporovaných modelů, kterých bohužel není mnoho a navíc nejsou u nás běžně v prodeji. Volba tedy padla na Xiaomi Mi Smart Scale. Upřímně, velice nerad jsem koupil něco od téhle značky, ale na výběr nebylo nic vhodnějšího, dostupnějšího. Netrpělivě jsem vyčkával, než váha dorazí poštou domů a doufal, že pro její správný chod nebude třeba instalovat nějakou jejich aplikaci s nutností přihlášení k jejich účtu. Váha jako taková je pěkná, se skleněnou plochou a naštěstí nevýrazným firemním logem. Po vložení baterií 4xAA a umístění sama sebe na váhu, dojde k její aktivaci. V Health v záložce Hmotnost stačí nyní zvolit vyhledat příslušenství. Vyhledání bylo okamžité a ihned se zapsala naměřená hodnota, skvělé! Výborná věc je, že nemusí být aplikace Health spuštěná, stačí se prostě zvážit a aplikaci spustit až bude vhodná chvíle a naměřená hodnota tam už bude. Pro mě je úžasné, že se dá Health propojit se skvělou aplikací Kalorické tabulky, díky které jsem mj. zhubl o více než 30 kg a přenáší se do ní jednak hmotnost z váhy, tak i aktivity z hodinek Gear S3 Frontier, které používám. Mám rád tychle chytré věcičky, ale mrzí mě, že Samsung nenabízí žádnou svoji chytrou váhu, tak snad někdy v budoucnu.
o 02-08-2019 03:26 PM
o 08-10-2019 10:23 AM
tak já si koupila váhu přímo od Samsung, slibované propojení s aplikací se mi však nikdy nepodařilo navázat, ani po spolupráci s podporou...velké zklamání. Taky mám ráda propojení a chytré věcičky...
o 08-10-2019 01:17 PM
Dobrý den,
jakou máte prosím váhu od Samsungu? V seznamu podporovaného příslušenství v aplikaci S Health totiž žádná Samsung váha není. Jsou tam uvedeny kompatibilní pouze tyto váhy:
o 08-10-2019 01:23 PM
o 08-10-2019 01:50 PM
Dobrý den,
zde jsou specifikace:
Vzhledem k tomu, že ve specifikacích je napsáno, že váha je kompalibilní pouze s Galaxy S4 (telefon z roku 2013) a s aplikací S-Health 2.0 (aktuálně je verze 6.7), tak bych se domníval, že podpora byla pravděpodobně ukončena. Tomu by napovídal i seznam, který jsem přiložil v předchozím příspěvku, kde jsou aktuální podporované váhy vypsané.
o 08-10-2019 01:52 PM
@Jana1976 problém bude, že s tímto modelem již není současný Samsung Health kompatibilní.. Je to 6 let starý model a žádný výrobce bohužel nemá tak dlouhou podporu zařízení 😞