Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Health widget

(Téma vytvořeno: 02-11-2021 03:01 PM)
486 Zobrazení
svandys
Pioneer
Možnosti
Zdravim,
Docela se mi libi nova karta denni aktivita v samsung Health, ale je skoda, ze nema widget a jediny dostupny je na kroky, ktery po aktualizaci navic vypada dost "prazdne" s tim prouzkem dole.
Uvazuje nekdo (nebo uz pracuje) na widgetu, ktery by zobrazoval prave denni aktivitu?

image

16 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Presne rovnaký názor mám aj ja... Je to škoda

0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Pod toto se podepíšu! Taková pěkná karta! Proč nemá widget? Celkově by mohlo být víc widgetů na Samsung Health!
Co třeba počítání vypitých sklenic vody? Denní aktivita? Spánek? Together? Ještě nejlepší by bylo kdyby se dalo nastavit, že ráno tam bude spánek, v průběhu dne třeba ty sklenice nebo něco co by šlo nastavit a večer přehled denní aktivity!
Libb
MegaStar
Možnosti

Zdravím, nemám Watch hodinky a ani S Health, ale když mně někdo napíšete, jak byste si ten widget představovali, mám právo reportovat návrhy na vylepšení software, tak bych to poslal přímo na Samsung. Docela dost takových návrhů bylo přijato, takže je tu slušná šance, že projde i tohle.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
svandys
Pioneer
Možnosti
Zdravim,
Za me by uplne stacil tak, jak je na prilozenem obrazku (to je vystrizek prave z S Health) o velikosti 4x1, resp. 5x1.
Pripadne dalsi dynamicky widget jak pise Maty05. Stejna velikost s tim, ze by se delil na 3 obdobi (rano, den, vecer) a do techto obdobi by bylo mozne nadefinovat zobrazovany obsah z S Health.
Staci takovy popis?
Maty05
Voyager
Možnosti
Ano, přesně tak jsem to myslel🙂
0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
V tom widgetu s kroky by mohli zmenšit ten nápis s počtem kroků (případně ho dát na ten proužek) a dát tam tu postavičku že sekce kroky v SHealth.SmartSelect_20211102-214241_Samsung Health_10714.jpg
0 Like
Maty05
Voyager
Možnosti
Nebo by mohl vypadat nějak taktoScreenshot_20211102-214747_Samsung Health_10715.jpg
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Widget by bol ideálny podľa mňa takto:
- Veľkosť rovnaká ako je teraz
- Vizuálne presne tak, ako je obrázok vyššie -> preniesť rovnaké údaje z S Health do widgetu

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Založeno. Až se k tomu někdo vyjádří, dám vědět.

Libb_0-1635951743383.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro