Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung health aplikace

(Téma vytvořeno: 04-10-2020 09:25 AM)
2243 Zobrazení
Trybuckova1
Student
Možnosti

Koupila jsem si Samsung Galaxy watch hodinky a mam telefon Xiaomi Redmi 7. Nainstalovala jsem si aplikaci Galaxy wear s propojením hodinek,vse ok,ale nejde mi nadtavit apkA na cvičení Samsung health. Zridila jsem si ucet Samsung account,po prihlaseni vsemi kódy se mi jen toci kolecko. Co mam delat? Stahnout si jinou aplikaci nebo je to tim ze to je Xiaomi.prosom o pomoc,nejsem moc technický tip.dik

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Trybuckova1
Student
Možnosti

dekuji za odpověď a jakou jinou aplikaci mam teda zvolit?

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Trybuckova1,

máte v telefonu obchod Play? (Nevím zda to není blokovane tak jako to má Huawei). Pokud ano, zkuste vyhledat aplikaci Samsung Health a nainstalovat a vše by mělo fungovat. Nebo jste aplikaci instalovala z nalezeného .apk souboru na internetu?

0 Like
vina
Journeyman
Možnosti
dobrý den vždy jen Samsung a Samsung pak nebude problém svagrova ma stejný problém a po výměně telefonu bez problémů
0 Like
Řešení
Trybuckova1
Student
Možnosti

dekuji za odpověď a jakou jinou aplikaci mam teda zvolit?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Trybuckova1 

Podrobný problém tady již měl někdo s telefonem Honor. Zkuste nainstalovat starši verzi aplikace Samsung Health- třeba odtud:

https://www.apkmirror.com/uploads/?q=s-health

https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/s-health/s-health-6-8-7-021-release/

Zkuste nainstalovat verzi např z ledna 2020, pokud nepůjde tak zkuste nějakou starši 2019.  Pak přidat účet a pak teprve udělat update přes Google Play. 

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Trybuckova1

Vyzkoušela jste to ?

fajnsnek2
0 Like
Miicchhaaeella
First Poster
Možnosti
Dobrý den, prosím, aplikace Samsung Health mi píše, že v telefonu byly provedeny neoprávněné změny. Nevíte co by to mohlo být? Mám Samsung Note 9.Děkuji 1724408349729.jpg
0 Like