Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Galaxy A52s 5G otlačok prsta

(Téma vytvořeno: 26-02-2022 02:29 PM)
408 Zobrazení
Andreasss
First Poster
Možnosti

Otlačok prsta funguje ,len ,keď mobil vypnete cez talčidlo a zapnete jedným klepnutím na displej vtedy sa objaví ikona otlačku, ale následne ho môžete otvoriť ,len dvojitím poklepaním na displej a nemusíte prikladať prst.Pokiaľ ho vypnem aplikáciou tretej strany na vypnutie obrazovky tak pýta pin,hláška politika zabezpečenia.Dokonca vypnutím tlačidla a následným zapnutím tlačidla hneď skočím na otvorený displej,bez toho ,že by to niečo odo mňa vyžadovalo.Ten istý proces funguje aj vypnutím po dvojitom poklepaní na obrazovku.Robí to aj vám, ak áno ,aký ma význam to odomknutie otlačku prsta,alebo mám niečo zle nastavené.

Aby som to zjednodušil ,mám aktivovaný otlačok prsta ,ale aj tak hlavným tlačidlom ,alebo dvojtím poklepaním otvorím displej.

0 Like
15 Odpovědi
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Vymaz data aplikace samsung pass pote naskenuj otisk prstu znovu. Pokud to nepomuze bud wipe cache udelej dale se nabizi tovarko a nebo servis.
0 Like
Andreasss
First Poster
Možnosti

keby ste tu nemazali vysvetlenie tak by si už dávno vedel ,že som to vyriešil a na teba som zvedavý neni tvoje vyjadrovanie nepotrebuje komentár

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Ja sem nic nemazal .
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Nemam opravneni cokoliv mazat.
0 Like
Andreasss
First Poster
Možnosti

netvrdím ,že ty

0 Like
Krake-CZ
Pioneer
Možnosti
Vypne se obrazovka / zamknu je to jedno
Nastavení Biometrika - vždy otisk prst je zapnuto ?
U mě Je obrazovka vyplá , přiložím prst a odemkne se automaticky
jednou za určitý čas chce telefon zadání PIN kódu misto otisku ...
Otisk funguje bez problémů, používaný prst oskenuju / otisk 2 ten samý prst z 50% a další ch 50% dám další prst.. Screenshot_20220302-205248_Settings_38134_1646250768.jpg
0 Like