Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung find

(Téma vytvořeno: 17-07-2024 08:35 PM)
210 Zobrazení
mysschi
Journeyman
Možnosti
Prosim vas moze sa tato apka pomyliť ze neukaže spravnu polohu telefonu kde sa nachádza zariadenie ?
0 Like
11 Odpovědi
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, ano samozřejmě. Nic není bez chyby. O jak rozdílné poloze se bavíme? Pár metrů, nebo mnohem více?

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @mysschi
stát se to může, ale spíše se to zadrhne na předchozí poloze, co jsem tak odkoukal, ale je to spíše výjimečně.

mysschi
Journeyman
Možnosti
Asi tak vzdusne do 2km
0 Like
mysschi
Journeyman
Možnosti
Preane ked som dal vyhladat hned mi ukazalo poslednu polohu a ked som zavolal na.mobil hned priamku presunulo o 2 km znamena to ze ta prva polha bola ta na ktorej sa telefon nachadzal ?
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Tak to opravdu vypadá, že se poloha může zaseknout na nějakém místě a aktualizuje se až s nějakou aktivitou na telefonu - hovor například...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Je to možné.

mysschi
Journeyman
Možnosti
Nasiel som telefon na vzdalenej ulici do 2 km ukazalo polohu no ked som zavolal na tefon presunula sa poloha o dva km znamena to ze bol tefon na poslednej polohe co mi ukazal ?
0 Like
mysschi
Journeyman
Možnosti
Moze to byť realne že sa zasekne na niejakej polohe???alebo na danom mieste bol človek z telefonom mal aktivny fb alebo nieco vypol a lresunul sa a vtedy ho signal zachitil ktora z moznosti je realnejšia?
Eazy
Big Cheese
Možnosti
To by asi přesně odpovídalo vámi popisovanému chováni - tedy že telefon naposledy poslal polohu a znovu ji sám díky nečinnosti neaktualizoval...

0 Like