Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Email

(Téma vytvořeno: 05-03-2025 05:29 PM)
170 Zobrazení
Altar
Explorer
Možnosti
Už niekoľko dní až týždeň (možno dva) evidujem problem s používaním M365 mailu na Samsung Email appke. 
Aplikácia mi začala neustále hlásiť, že je potrebná opatovna autentifikacia v službe M365. 
Problém sa objaví znova aj keď procesom prejdem a uplynie nejaký čas. Nepomohlo ani opätovné zmazanie cache a účtu (a znovu pridanie).

Používanie Outlook je bezproblémové ale žerie batériu. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Altar
Explorer
Možnosti
Zdravím.
Podarilo sa.mi problém vyriešiť tak, že som vypol v nastaveniach telefónu funkciu "Automatický blokovač", zmazal som a znovu pridal M365 kontá.
Samozrejme, som dovolil Samsung Email appke všetko o čo po tomto procese žiadala.
Okrem toho som na aplikácií Company portal (len ak máte) vypol šetrenie batérie.
Zdá sa, že pomohlo. Email už nejaký ten týždeň funguje bez problémov.1744287967815.jpg1744288078562.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, bohužel nejste jediný, tento problém má řada uživatelů, zřejmě půjde o problém v aplikaci. Zkusím nahlásit chybu aplikace

fajnsnek2
_van
Explorer
Možnosti
tento problém som mal tiež, robilo mi to asi 1 hodinu, potom to prešlo, od vtedy v poriadku už asi 2 dni, robilo mi to mailové konto od Microsoftu, Gmail konto v pohode,to mi neodhlasovalo.
0 Like
MMAREK26
Pathfinder
Možnosti
Ano, problém jsem tu popsal asi před týdnem a stále trvá.
0 Like
Sxperia
First Poster
Možnosti

Zdravím. I mě se tento problém děje. Nepomohlo ani kompletní smazání aplikace a instalace na čisto nové. Je ale zajímavé, že úplně stejé sestavení aplikace (stejná aktualizace a verze aplikace) mi na tabletu běží bez problémů. Jen na telefonu S22 to každou chvíli hlásí problém s přihlášením.

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti

Já mám appku  napojenou do firemního systému (HCL Domino) přes ActiveSync protokol a problémy žádné jsem zatím nezaznamenal.

Ale je fakt, že jsem i admnistrátorem daného systému, takže řešit případný problém je pro mne snažší...

0 Like
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, pokud Vás to rozčiluje stejně jako mě, tak lze alespoň nainstalovat starší verzi, která tento problém nemá. Jen je potřeba povolit instalaci aplikace z netu a odinstalovat předtím Samsung Email. Starší verze je na apkmirror zde:
https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/samsung-email/samsung-email-6-2-00-4-releas...
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Zdravím, zatím jediné řešení je návrat ke starší verzi Samsung Email. Popis jsem dal do komentáře.
0 Like
JanHol
First Poster
Možnosti

Nějaké nové informace ohledně tohoto problému někdo nemáte? Už je to měsíc, očekával bych že by mohla vyjít oprava - nová verze.

PS: Sice je tu možnost návratu ke starší verzi, ale dělat to u desítek zařízení ve firmě a pak instalovat zpět na aktuální verzi mi nepřipadá jako nejlepší řešení (u APK neprobíhají/nenabízí aktualizaci)

0 Like
Řešení
Altar
Explorer
Možnosti
Zdravím.
Podarilo sa.mi problém vyriešiť tak, že som vypol v nastaveniach telefónu funkciu "Automatický blokovač", zmazal som a znovu pridal M365 kontá.
Samozrejme, som dovolil Samsung Email appke všetko o čo po tomto procese žiadala.
Okrem toho som na aplikácií Company portal (len ak máte) vypol šetrenie batérie.
Zdá sa, že pomohlo. Email už nejaký ten týždeň funguje bez problémov.1744287967815.jpg1744288078562.jpg