Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Samsung account nejde se mi přihlásit

(Téma vytvořeno: 02-05-2024 03:22 PM)
1025 Zobrazení
alan92cz
Student
Možnosti

1000004324.jpg

 dobrý den stále se mi nepodařilo přihlásit na Samsung account pořád to mě chce změnu hesla i když jsem ho změnil už asi 50x 🙈 vyzkoušel jsem vše co mě napadlo ale pořád mi to nejde pomůže někdo prosím 🙂

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
alan92cz
Student
Možnosti

Ahoj jj zrušil jsem účet úplně a udělal jsem nový a vymazal účet s telefonu a už to jde 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
6 Odpovědi
Klaxxon
Pathfinder
Možnosti
Ahoj, jedna z možností je napsat přímo na podporu Samsung Account. https://v3.account.samsung.com/dashboard/intro Když dáš na PC a zvolíš Přihlásit, tak potom je tam možnost Obnovit heslo, nebo odkaz, kde můžeš napsat na podporu.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký den,
uveďte prosím model Vašeho zařízení a pošlete prosím screenshot té chyby. Dále zkontrolujte zadané heslo, příliš krátká nebo naopak příliš dlouhá hesla nemusí na starších zařízeních fungovat. Zkuste taky odebrat a znovu přidat Samsung účet ze zařízení.
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Asi bych ověřil, zda měníte heslo skutečně k tomu účtu, který máte v zařízení. Přehlédnout se může každý.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne sa mi stalo pred časom to isté. Aj keď som menil heslo, tak to nefungovalo. Bohužiaľ, vtedy to bola nejaká interná chyba systému a musel som len čakať na nápravu... 😐

0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj, @alan92cz, podařilo se nějakým způsobem vyřešit?

0 Like
Řešení
alan92cz
Student
Možnosti

Ahoj jj zrušil jsem účet úplně a udělal jsem nový a vymazal účet s telefonu a už to jde 🙂

0 Like