Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Režimy soustředění

(Téma vytvořeno: 12-03-2022 09:17 PM)
463 Zobrazení
Martinnxq
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, lze někde podrobněji nastavit jaké aplikace například mohou posílat oznámení nebo něco podobného jako je na ios? Poslední dobou bych rád využíval různé režimy ale jelikož jsem nikde nenašel nějaké nastavení které by mi vyhovovalo tak mi to brání v používání.
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, stáhněte si dolů lištu a podržte prst na ikoně režimu soustředění, tím se dostanete do nastavení. Tady můžete nastavit výjimky, co vás může vyrušit. Zde jsem nachystal i video:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

3 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, stáhněte si dolů lištu a podržte prst na ikoně režimu soustředění, tím se dostanete do nastavení. Tady můžete nastavit výjimky, co vás může vyrušit. Zde jsem nachystal i video:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Martinnxq
Pioneer
Možnosti
Děkuji
0 Like
lenkakrivankova
Navigator
Možnosti
Kromě režimu Nerušit má Samsung ještě režim Soustředění - buď Pracovní doba nebo Čas pro sebe. Jsou přednastavené povolené aplikace, třeba telefon, kalendář... můžete si upravit. Všechny ostatní Vám na displeji zešednou.Screenshot_20220731-164159_One UI Home.jpgScreenshot_20220801-100758_Digital Wellbeing.jpgScreenshot_20220801-100824_One UI Home.jpg