Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Režimy a rutiny

(Téma vytvořeno: 10-05-2024 09:26 PM)
842 Zobrazení
adamek3403
Navigator
Možnosti
Zdravím, nemáte nějaké tipy, co osobně doporučujete na režimy a rutiny? Já třeba osobně používám, že když zapnu Netflix, zapne se mi Dolby Atmos: film. Ale je jich hodně, co se hodí, a zajímalo by mě, co používají ostatní.
4 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti
  • Obcházím nefunkční Smart Lock a udržuju zařízení doma odemčené.
  • Dá se tím vypnout zvuk u foťáku, ale Tasker je lepší.
  • Přepínání režimů na tichý v práci.
  • Vypínám AOD v autě, není důvod nechat se rušit.
  • Když připojím telefon na nabíječku, vypne se lampička (svítím si telefonem na cestu do postele)
  • Při spuštění jedné staré hry se sníží rozlišení, jinak hra nefunguje
  • Zaznamenávám čas, kdy zapnu a vypnu motor v autě
  • Pro některé aplikace prodlužuju čas do vypnutí displeje na 2 minuty (web apod.)
  • Pro některé aplikace zamykám otáčení displeje
  • Řídím si zobrazení AOD jak chci - na nabíječce po dosažení 100% se AOD vypne, ale když přijde oznámení, zapne se (dělal jsem to v době, kdy to AOD sám o sobě neuměl)
  • Pro některé aplikace nastavuju zvýšený výkon
  • Všechny notifikace z určených aplikací se mně logují do souboru
  • Když něco vyfotím, spustí se manuální zálohování přes Folder Sync Pro
  • Vždy po vypnutí displeje se změní tapeta zamykací obrazovky na náhodný obrázek z určené složky (samsung každou chvíli mění, jak tapety fungují, tohle funguje už od S7 bez problémů stále stejně)

Dlužno říct, že některé (většinu) rutin nemám v Rutinách, ale mám to pomocí Taskeru, který umí víc věcí a hlavně funguje i na jiných telefonech, než samsung

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jenan78
Explorer
Možnosti
Ja toho tedy moc nemám, ale jedna rutina je, že přijdu domů, druhá, že jsem v autě a třetí nerušit.
Jenan78
Explorer
Možnosti
A jeste rutina Spanek.
su777il
Journeyman
Možnosti
Ja napríklad pri zapnutí manuálnej rutiny pri vyzdvihnutí zásielky od Packety, táto zapne gps,bluetooth,dáta.Čiže jedným ťukom aktivujem vo fóne tieto funkcie.