Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rádio

(Téma vytvořeno: 08-01-2022 04:11 PM)
1085 Zobrazení
zubač
First Poster
Možnosti
Ahoj vie mi niekto  poradiť kde by som mohol stiahnuť do telefónu klasické radio , bez Interneru , len na sluchátka.  V store a Google play som hľadal a tam su len internetové radia. 
Už som si aj preniesol z lenova s5 ale nenainstalovalo mimo do môjho telefónu Samsung galaxi a 22 5g. Ďakujem. 
0 Like
9 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Nie je v telefóne predinštalovaná aplikácia od výrobcu?
0 Like
zubač
First Poster
Možnosti
Nie , ale záhadou je za podobný A22 on ju má ale tento A22 5g to nemá
0 Like
niekto_s10Plus
Explorer
Možnosti
Malo by tam byť rádio od Samsungu (offline na sluchátka). Minimálne na a52 to tak je...
0 Like
zubač
First Poster
Možnosti
To som si tiez myslel lebo v ponuke to bolo , ake po instalacii som ho nenasiel . Jednoducho tu nieje.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
To je veľmi zaujímavé... Prezrel som špecifikácie a síce na oficiálnych stránkach Samsungu sa FM rádio neuvádza ani pri jednom modely (A22 ani A22 5G), tak podľa iných stránok a aj väčšiny predajcov na SK, by oba modely rádiom disponovať mali...

Skúste v menu s aplikáciami začať do vyhľadávacej lišty začať písať slovo "rádio" a uvidíte, či sa náhodou niekam nedostanete...
0 Like
zubač
First Poster
Možnosti
Som to skúšal a nič mi nenaslo. A viem to preto lebo ja som si kúpil A22 5g ktorý rádio nemá a môj syn si kúpil A22 a ten rádio ma . Tak mi to pripadá dosť cudne ze dva rovnaké telefóny nemajú rovnaké aplikácie.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

No, tak nakoniec, podľa užívateľskej príručky, ktorú sa mi podarilo dohľadať na internete, to vyzerá tak, že Galaxy A22 5G rádiom nedisponuje. Rádiom vraj, podľa príručky, disponuje iba "základný" model A22 🤔

23PeterK_0-1641818899595.png

0 Like
zubač
First Poster
Možnosti
Ja to tak , smola na mojej strane , cítim sa biť oklamany
0 Like
niekto_s10Plus
Explorer
Možnosti
A skúšal si to vyhľadať v aplikáciách? (Zoznam aplikácií - pori vyššie, tam by mal byť vyhľadávací riadok, a vyhľadaj)
0 Like