Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Preklad webu

(Téma vytvořeno: 28-03-2024 11:48 AM)
1305 Zobrazení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Bohuzel..slavna ai nahradila i puvodni plugin prekladace v samsung prohlizeci, ktery umel cestinu. Takze cestina nyni uz nefunguje. Pokrok
34 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Bohužel nezbývá než čekat na integraci češtiny, měli bychom se dočkat někdy během letošního roku... 

fajnsnek2
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Ano tohle se opět mě zrovna povedlo . Je toho více , nepoužíval jsem tlačítka a teď tam je hnusná čára uprostřed displeje . Používám prohlížeč Edge od Microsoft , překlad je mnohem lepší i než google . A hlavně v češtině 😉
S25 ultra 512GB
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
Tak to je docela legrační strategie Samsungu , vše aktualizovat honem honem , a podporují kolik , 20 jazyků . Proč to nahradili , když není možnost překladů v CZ . Stačilo dát možnost zůstat u starého nastavení . Ale snad se jim to povede než vyměním telefon 🤣
S25 ultra 512GB
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Presne. Tohle uvazovani nechapu. Funkcnni vec odeberou aniz by meli nahradu. A pritom nic nebranilo to tam nechat. Akorat nase..nakrknou zakazniky.
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@PetrV  Tohle přece nedělá jenom Samsung, od Google jsme se dočkali v minulosti také řady "vylepšení"... Ten problém je, že máme celoevropskou distribuci, takže jen FW pro většinu států, nejde poslat jednu verzi aktualizace pro CZ a jinou pro DE, všichni dostáváme stejný balíček.... 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

A za jaký? Tohle podělal spíš Google už když zrušil funkční Google Now a nahradil to Google Asistentem, který umí tak maximálně nastavit budík. Nezastávám se Samsungu, ale vážně: kam byste chtěl utéct? Rád si nechám poradit, po 13 letech už klidně zkusím něco jiného. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Jirka-cz
Voyager
Možnosti
Jj,už jsem to také psal do vlákna Fold5. Tímto krokem šel Samsung internet z telefonu.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Ano ja vim. Je to trend v celem technologickem svete. Uzivatel je povazovan za nesvepravneho idiota (opravdu doslova) a podle toho se vyrobci chovaji.
Pracuju pres dve dekady let v oboru..vyvoj korporatnich aplikaci, rizeni siti, firewally, kyberneticka bezpecnost. Znam to z prvni ruky. Tim vic me to se.e.
PetrV
Troubleshooter
Možnosti
U Samsungu jsem od note 2, třeba v s25 ultra bude vyřešeno , spolupráce google Samsung je dobrá , jen nedají zákazníkovi možnost , pokud nefunguje nová verze , stačí nechat starou, dokud to neopraví . Takže jak píši , začal jsem opět používat Edge a jsem mile překvapen ,jak funguje , rychlost ,překlad atd. Samsung nás nutí hledat alternativní řešení , což se mě nelíbí 😉
S25 ultra 512GB