Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Padání aplikací

(Téma vytvořeno: 23-03-2021 08:55 AM)
688 Zobrazení
AliceTom
Student
Možnosti

Dobrý den, od včerejšího večera mi začaly padat snad všechny aplikace.  Mobil Samsung Galaxy S7.

0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, zkusil bych promazat cache a data u aplikací, které dělají problém.
Nastavení - aplikace - aplikace co blbne - úložiště.
Pokud Vám to i přesto bude padat, budete muset nejspíš počkat na opravnou aktualizaci.
Určitě ještě zkuste tohle: nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace - Android System WebView tam kliknout na tři tečky a odinstalovat aktualizaci.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @AliceTom 

Podle všeho bude problém na straně Google, protože došlo k chybě aplikace System Webview. Je nutné dát Nastavení 》Aplikace

Pak tři tečky- zobrazit systémové Aplikac. Přes lupu najděte Android system view. Pak dle screenu Odinstalovat aktualizace

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den, zkusil bych promazat cache a data u aplikací, které dělají problém.
Nastavení - aplikace - aplikace co blbne - úložiště.
Pokud Vám to i přesto bude padat, budete muset nejspíš počkat na opravnou aktualizaci.
Určitě ještě zkuste tohle: nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace - Android System WebView tam kliknout na tři tečky a odinstalovat aktualizaci.

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @AliceTom 

Podle všeho bude problém na straně Google, protože došlo k chybě aplikace System Webview. Je nutné dát Nastavení 》Aplikace

Pak tři tečky- zobrazit systémové Aplikac. Přes lupu najděte Android system view. Pak dle screenu Odinstalovat aktualizace

fajnsnek2
AliceTom
Student
Možnosti

Již vše opět OK. Promazala jsem data aplikací , Android System WebView mám vypnutý.

Co asi opravdu pomohlo, byl aktualizace chrome...takže jak píšete, problém byl na straně google. Ale vyděsilo mě to řádně...

Děkuji všem za pomoc s problémem. Mějte se fain...:-)

0 Like
jirik1
Explorer
Možnosti

Zdravím komunitu, mě to dnes padalo celý den...☹️. Taky jsem byl trochu nesvůj, ale zde jsem nalezl řešení takové jak popisujete. Jste borci...👍👋. Dávám like.