Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Otevírání souborů PDF

(Téma vytvořeno: 16-11-2023 06:57 AM)
941 Zobrazení
Jenda59
Explorer
Možnosti
Proč mě nejdou otevřít některé soubory PDF v Akrobat for Samsung? Může mě někdo poradit?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Obrázek WhatsApp, 2023-11-16 v 08.31.56_98ebe1fa.jpg

Obávám se, že se jedná o složitý a podepsaný formulář, ne jen běžné PDF. Nejde zobrazit ani v GMailu a bohužel je opravdu třeba plnohodnotný Acrobat pro Windows nebo Mac.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
13 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, tady by asi bylo dobré nějaký ten PDF soubor, který nejde otevřít, dát k dispozici, abychom to mohli zkusit. A jak se to přesně projevuje, že nejde - nějaká chybová hláška? Byl by screenshot?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Dobra ctecka pdf se obsazena i primo v aplikaci Samsung Notes..vyzkousejte ji
0 Like
Jenda59
Explorer
Možnosti
Je to soubor Fiche_1(1)(1).pdf na adrese www.znojemskevinarstvi.cz Chtěl jsem sem vložit předmětný soubor přímo, ale nějak mě to nejde. Asi nevím jak. Když mě poradíte, tak budu rád, Děkuji.
0 Like
Jenda59
Explorer
Možnosti
Je to soubor Fiche_1(1)(1).pdf na adrese znojemskevinarstvi.cz no a screen sem nemůžu vložit, nevím jak.
0 Like
Jenda59
Explorer
Možnosti
Skusil jsem to přes notes a stejný výsledek. Nejde. Ale v PC to jde otevřít normálně.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Takhle to nenajdu, je tam hodně dokumentů a Fiche nevidím. Kde přesně je? Nemůžete ho hodit třeba na ulozto nebo poslat na mail ***? Screen vložíte v aplikaci tak, že stisknete to + před textem zprávy a pak najdete screenshot.

0 Like
Jenda59
Explorer
Možnosti
Posílám screen.Screenshot_20231116_082407_Samsung Notes.jpg
0 Like
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Obrázek WhatsApp, 2023-11-16 v 08.31.56_98ebe1fa.jpg

Obávám se, že se jedná o složitý a podepsaný formulář, ne jen běžné PDF. Nejde zobrazit ani v GMailu a bohužel je opravdu třeba plnohodnotný Acrobat pro Windows nebo Mac.

0 Like
Jenda59
Explorer
Možnosti
V každém případě Vám moc děkuji za ochotu se mému problému věnovat. Ještě jednou dík.
0 Like