Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Osobní váha x Samsung Health

(Téma vytvořeno: 24-02-2021 07:19 PM)
10948 Zobrazení
Houstik
Navigator
Možnosti
Doporučíte někdo váhu, která se synchronizuje s aplikací Samsung Health? Zatím uvažuji o Omron VIVA.
Přejít na řešení
38 Odpovědi
AnnieS__
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, mohla bych vás poprosit o screen, které váhy momentálně aplikace podporuje? Bohužel do ní nemám momentálně přístup a v budoucnu bych ráda tuhle kompatibilitu využila. Moc děkuji 😊 @Houstik
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @AnnieS__

Přikládám screeny aktuální k dnešnímu datu

Screenshot_20230417_191036_Samsung Health.jpg

Screenshot_20230417_191042_Samsung Health.jpg

fajnsnek2
AnnieS__
Apprentice
Možnosti
Mockrát děkuji! 😊
Malpetr
Journeyman
Možnosti

Mám dotaz. Máte někdo zkušenosti s nějakou váhou,která spolupracuje se Samsung health, ale hlavně tam přenáší kompletní informace? Zakoupil jsem Yunmai mini2 které je v seznamu podporovaných zařízení, váha se bez problémů propojí ale zaznamená jen hmotnost a BMI. To je mi celkem k ničemu. Já bych chtěl mít kompletní info. tuk,svaly,bilkoviny,voda atd.

0 Like
Malpetr
Journeyman
Možnosti

a můžu se zeptat která data vám omron pošle do aplikace? pokud jen váhu a BMI, tak mi to přijde dost málo na to co všechno jsou tyto váhy schopné měřit a na to že i Samsung health umí rozšířené udaje zobrazovat. já koupil z podporovaných vah Yunmai mini2 a těšil se na kompletní analýzu těla,což jako sportovec požaduji, a Samsung health si z ní vezme jen hmotnost a BMI. takže váhu vracím, nechám si puvodní od Xiaomi a budu to holt do Samsung health zapisovat ručně jako trotl

0 Like
inno25
Apprentice
Možnosti

Zdravím Vás nemáte skusenost s mi scale2?Je v zozname ale nejde mi ju registrovat.Neviete pomoct?Dakujem za odpoved

0 Like
Rolee180
Journeyman
Možnosti

Je to pravda Yunmai prenáša len  hmotnosť  a BMi do SH aplikácie. 

Tiež hľadám váhu ktorá by preniesla aj ostatné telesné údaje do SH.

Teraz som si objednal váhu Renpho, tak som zvedavý či dokáže aj niečo navyše. 

Rolee180
Journeyman
Možnosti

Screenshot_20240227_194313_Samsung Health.jpg

 Tak Renpho je doma. Po synkonizácií s SH okrem tel.  hmotnosti zobrazuje BMI a telesný tuk.

0 Like
Members_3BK5AIv
First Poster
Možnosti

Potvrzuji funkčnost, mám váhu Mi Body Composition Scale 2, tu mám propojenou s aplikací Zepp. Tato aplikace je propojená s Google Fit.
Chytrý náramek mám Samsung Fit3 a ten je spojený se Samsung Health.
V Samsung Health mám v nastavení Health Connect nastavenou jako oprávněnou aplikaci Google Fit a Samsung Health.
Zvážím se na váze a přes Zepp uložím naměřenou hodnotu, ta se následně přenese do Google Fit a do Samsung Health, přenáší se váha a BMI.
Kroky, které se mi načtou na náramku Fit3 se mi přenášejí do Samsung Health a následně do Google Fit.

0 Like