Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Opět odblokování telefonu

(Téma vytvořeno: 18-08-2024 08:55 PM)
309 Zobrazení
iXTeeR
Apprentice
Možnosti

Zdravím všechny.

Dcera opět zapomněla heslo k telefonu A13. Vše máme nastavené u Samsungu i Googlu, aby tato funkce šla, ale nejde. Všude se píše o tlačítku odemknout po přihlášení, ale já to tlačítko tam nemám. Mám tam možnost telefon zamknout ještě víc, ale ne odemknout.

Když to zkusím u své S21 a A22, tak nastaveno mám vše správně, ale možnost přes PC to odemknout, tam stále není.

Asi jste to už tady řešili, ale já to nenašel.

Díky za pomoc.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
odomknúť telefón je možné len pomocou nastaveného spôsobu odomknutia t.j. vzor, PIN, heslo alebo biometrické overenie. Pokiaľ sa zabudne heslo, tak telefón je možné už len resetovať do výrobných nastavení.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
odomknúť telefón je možné len pomocou nastaveného spôsobu odomknutia t.j. vzor, PIN, heslo alebo biometrické overenie. Pokiaľ sa zabudne heslo, tak telefón je možné už len resetovať do výrobných nastavení.
maoli
Voyager
Možnosti
Nejde to odemknout vzdáleně přes Find my mobile?
0 Like
vpa
Pathfinder
Možnosti
Já mám odzkoušeno, že nic nefungovalo a telefon šel spolu s pořizovacím dokladem do servisu, kde ho odemknuli.
SAMSUNG Galaxy S23 Ultra 512 White 2x
Galaxy Watch 5 Pro
Galaxy Buds2 | Galaxy Buds Pro
QE55QN85C, The Freestyle 23
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
bohužiaľ nie.
maoli
Voyager
Možnosti
Mate pravdu. Tímto postupem sice lze zamknout už i zamčený telefon, nastavit lock pin, kterým sice telefon odemknete, ale pak to chce znovu odemknout původním PINem. To jsem nevěděl. lock_1000092016_1724048331.jpg
0 Like
iXTeeR
Apprentice
Možnosti

No, právě nejde. Na to jsem se spoléhal, že mi odemkne zařízení Samsung nebo Google účet.

iXTeeR
Apprentice
Možnosti

A odemkli to nebo dali do továrního nastavení?

0 Like
iXTeeR
Apprentice
Možnosti

Jj, je to tak. Zázrakem se teď do mobilu dostanu - zrušil jsem dceři Family link, a tak mě telefon na otisk pustí dovnitř. Není to ale trvalé řešení, pak to bude chtít heslo pro ověření. Navíc dcera si nastavila právě heslo a ne pin. Momentálně jsme už na 8 hodinách čekačky.

iXTeeR
Apprentice
Možnosti

Jj, asi to tak je. Zázrakem se teď do mobilu dostanu - zrušil jsem dceři Family link, a tak mě telefon na otisk pustí dovnitř. Není to ale trvalé řešení, pak to bude chtít heslo pro ověření. Navíc dcera si nastavila právě heslo a ne pin. Momentálně jsme už na 8 hodinách čekačky.

0 Like