Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 5 (Android 13) - vaše dojmy

(Téma vytvořeno: 08-11-2022 12:30 PM)
803 Zobrazení
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Zdravím, zajímali by mě vaše dojmy z nového One UI 5, hlavně od těch, co už ho v zařízení mají a používají...

Je něco, co vás opravdu potěšilo? Nějaké viditelné zlepšení? Líbí se vám prostředí teď více? 

Za mě je to sice celkem minimalistický facelift, ale zaměřuje se na spoustu podstatných detalilů. Celá myšlenka One UI (vše na dosah) je tu v ještě více částech systému. Citelně se u mě zlepšili animace a přechody a odezva se mi zdá subjektivně rychlejší. Zklamal mě ale stále přítomný shutter lag na S22 Ultra, ačkoliv je trošku menší.

image
One UI 5

15 Odpovědi
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Mě to přijde stejný. Trochu rychlejší čtečka otisků prstů a animace ty si stejně přepínám na 0.5ms.
Polo12
Helping Hand
Možnosti
Ano, rychlejší čtečku otisků prstu mohu potvrdit.
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Přechod z A12 na A13 osobně považuji za jeden z nejzdařilejších, nezaznamenal jsem jediný problém. Animace mám vypnuté přes vývojářský režim, tedy nemohu posoudit zda se zvýšila plynulost prostředí. Čtečka otisků je znatelně rychlejší. Nové rozložení a členění některých nabídek v menu, trend poslední doby - místo jednoho kliknutí teď klikám třikrát. Celkově spokojenost 👍
IT technik
DMN87
Voyager
Možnosti
Na plus: animace jsou plynulejší, rychlejší čtečka, zajímavější integrace motivů a ikon, podle mne zlepšila se výdrž, camera assistant pro více nastavení foťáku, lepší kvalita foto, nic se nezasekava. Na minus: čekal jsem že kvalita video se zlepší ale bohužel. Musíme čekat na s23.
Rohlik
Journeyman
Možnosti
Mne se zatím nejvíce líbí "servisní mód", který lze použít před odesláním mobilu do servisu, což teď budu dělat.
Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Kromě animací, které moc nepoužívám, vše ostatní "sedí ", spokojenost.
0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Kde to najdu ?
0 Like
Rohlik
Journeyman
Možnosti
"Battery and device care" a pak úplně dole.
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Jako největší změna pro mě jsou widgety když podrzite prst na widgetu je teď možnost vytvořit "stoh".