Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Novinky v prohlížeči Samsung Internet Browser

(Téma vytvořeno: 28-11-2019 03:46 PM)
2551 Zobrazení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Community.

Jak jistě víte Samsung usilovně pracuje na update na Android 10, který bude brzy vypuštěn pro vlajkové modely S10/Note 10, další vybrané modely budou následovat v průběhu roku 2020 - více v článku. Kromě update samotného OS dojde k update uživatelského prostředí One UI na verzi 2.0 a zároveň dojde k aktualizaci aplikací od Samsungu - Telefon, Zprávy a např. i Samsung Internet Browser. Aktualizovanou verzi včetně novinek si již můžete nainstalovat z obchodu Google Play. Mezi velké výhody prohlížeče patří:

• Nízká spotřeba dat
  • Grafická kompatibilita s prostředím One UI
  • Tmavý režim
  • Synchronizace záložek do Samsung Cloud
  • Vestavěné blokování reklam

Screenshot_20191126-171250_Google Play Store.jpgScreenshot_20191126-171255_Google Play Store.jpg

Tento týden byla uvolněna nová verze v10.2.00.53, která přináší 2 velké novinky:

• Možnost úpravy panelu ikon 

Screenshot_20191127-063358_Samsung Internet.jpgScreenshot_20191127-063406_Samsung Internet.jpg

• Možnost změny zobrazení otevřených karet na záložky

20191127_063500.jpgScreenshot_20191127-063422_Samsung Internet.jpgScreenshot_20191127-063509_Samsung Internet.jpg

A co vy, používáte tento prohlížeč od Samsungu, jak jste spokojeni? Komentáře piště v následující diskusi

Hezký den

fajnSnek

fajnsnek2
13 Odpovědi
Mirdase
First Poster
Možnosti

Ahoj, chtěl bych se zepzat zda bude v dohledné době pridaný také integrovany překladač? 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Mirdase 

O integraci této funkce nemám žádné informace, nicméně na označený text na stránce je možné použít Google Překladač.

Screenshot_20191213-092505_Samsung Internet.jpg

fajnsnek2
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Zobrazit karty pod panelem adres. Tato funkce mi zmizela v nastavení prohlížeče když jsem aktualizoval note 10 z a9 na a10. Je to funkce která byla super a strašně přehledná pro mě. Nevíte co s tím prosím? 

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Ne?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Anonymous User 

měl jste před updatem poslední verzi aplikace ? Osobně si tedy nepamatuji, že by tato možnost v současné verzi byla. Zkusím projít nastavení, ale nikde jsem to nenašel. 

fajnsnek2
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Ahoj vždy se snažím mít aktuální verze aplikací. Ale ten kdo vytvářel toto vlákno tam dokonce tu možnost má, až vyzkouší je tu super. Prostě jak na počítači. Což mě vyhovovalo, ušetřilo kliky a bylo rychle přehledné jaké panely jsou otevřené 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Anonymous User

Vlákno jsem vytvářel já, na starší verzi aplikace Samsung Internet. Pokud budete chtít tuto funkci, vyzkoušejte odinstalovat aplikaci,  a nainstalovat starší verzi  Ale nebudete pravděpodobně moci aktualizovat, protože pak o tuto funkci opět přijdete...

fajnsnek2
0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti

Aha aha tak nejnovější verzi nemám podle toho odkazu co jsi mi poslal mám asi starší verzi, ale když se podívám do Galaxy Store i v samotném prohlížeči mě to ukazuje jako nejaktuálnější. To je divné Screenshot_20200126-155016_Samsung Internet.jpg

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Anonymous User tak jestli to chápu dobře, tak máte verzi 11, ale verze kterou jsem doporučoval je  10.2.00.53. Vyzkoušel bych odinstalovat verzi co máte, pak nainstalovat tu z odkazu výše.

fajnsnek2
0 Like