Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Nefunkcni funkce Adobe Lightroom Premium zaplacene pres Galaxy Store

(Téma vytvořeno: 20-07-2022 07:12 PM)
337 Zobrazení
patrihra
Apprentice
Možnosti

Dobry den,

stahnul jsem si aplikaci Lightroom for Samsung a chtel si na mesic zaplatit premium funkce na upravu par fotek. Nakup jsem tedy provedl, zaplatil 114Kc a cekal jsem, ze vse bude fungovat tak jak ma. 

Nicmene, penize uz mi byly strzeny z uctu a premium funkce jsou stale nefunkcni. Kontaktoval jsem uz linku Samsungu i Adobe a v podstate nikdo za nic nemuze. Penize tak shrabnul Samsung a aplikace mi je k nicemu. 

Setkal jste se s tim nekdo nekdy?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
patrihra
Apprentice
Možnosti
Nic se nedeje. Ja uz to take vyresil po svem. Zkusil jsem odinstalovat balicek z Galaxy Store a nainstaloval jsem si klasicky Lightroom pres Google. Tam jsem zkusil znovu zaplatit a cena byla dokonce polovicni oproti te, kterou jsem platil jakoby na Samsung verzi Lightroomu.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jen pro jistotu, nemůže být problém v tom, že máte jiný účet, kterým se přihlašujete do Adobe a jiný, pod kterým proběhla platba? 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
patrihra
Apprentice
Možnosti
Je pravda, za ackoli pouzivam stejny email, v galaxy store mam jine heslo nez v adobe, coz muze byt ten problem. Nicmene, ikdyz jsem zkousel stejne heslo z galaxy store v adobe, tak to samozrejme nefungovalo. A kdyz jsem chtel provest novou platbu jako test, tak stale dostavam error, ze nakup nelze provest, protoze uz mam nakoupeno.
Libb
MegaStar
Možnosti

Snažím se to navodit, ale já mám Photoshop koupený pro stolní PC, takže se mně to zobrazuje hned jako předplacené. V mém případě si to evidentně spojilo údaje o platbě s Adobe účtem. Jenže tam se platí víc, to asi nechcete... Přiznám se, že se mně nechce moc v tom vrtat a riskovat, že si rozbiju Adobe účet.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Řešení
patrihra
Apprentice
Možnosti
Nic se nedeje. Ja uz to take vyresil po svem. Zkusil jsem odinstalovat balicek z Galaxy Store a nainstaloval jsem si klasicky Lightroom pres Google. Tam jsem zkusil znovu zaplatit a cena byla dokonce polovicni oproti te, kterou jsem platil jakoby na Samsung verzi Lightroomu.
0 Like
benwarick
First Poster
Možnosti
Ahoj chci zrušit předplatné u lightroom a nedaří se, adobe píše že musím přes samsung a v samsungu to nejde...pomůže někdo?mám tu zkušební verzi na 2 měsíce z výhod z members
0 Like
patrihra
Apprentice
Možnosti
Ja bych zkusil stahnout lightroom pres galaxy store a zrusil to tam. Pres google play je to o neco malo jina aplikace. Pripadne bych udelal trik, ze nemam na karte prostredky. Pak by se predplatne snad melo zrusit i samo.
0 Like
benwarick
First Poster
Možnosti
Dekujuu, uz jsem to zrušil, bylo to přes Galaxy store, mě to navadelo přes stránky samsung úplně jinam
0 Like