Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Kalendář nefunguje oznámení

(Téma vytvořeno: 06-02-2025 07:51 PM)
116 Zobrazení
Janka44
Apprentice
Možnosti

Mám S21 FE, a po lednové aktualizaci ONE UI na 6.1 mi přestala chodit oznámení z kalendáře. Prošla jsem úplně všechno a vše mám nastaveno a povoleno. Upozornění z jiných aplikací mi chodí bez problémů, ale z kalendáře jen když událost otevřu a zavřu, tak mi dodatečně vyskočí ikona kalendáře a ozve se zvukové oznámení.  Máte nějaký nápad jak to vyřešit nebo si budu muset stáhnout jinou aplikaci kalendáře. 😢 

0 Like
8 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer,
Pokud máte data z kalendáře uložená např na Google tak bych zkusil Vymazat Data a Vymazat Paměť aplikace kalendář. Nastavení >Aplikace >kalendář >Úložiště. Pak bude vše potřeba znovu nastavit a synchozovat. Pokud máte události v telefonu tak by jste ale asi o obsah kalendáře přišel

fajnsnek2
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste pozrieť do nastavení - starostlivosť o zariadenie - batéria - limity používania na pozadí - či Vám Kalendár nespadol do spiacich aplikácií alebo aplikácií v hlbokom spánku.
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Janka44 zdravím, neváhajte sa pridať do konverzácie 😉 dajte nám vedieť, či vám rady pomohli 🙂 ďakujeme

0 Like
Mana_CZ
Student
Možnosti

Mám Galaxy A34 5G a mám stejný problém. Zřejmě taky od doby aktualizace One UI.

0 Like
Mana_CZ
Student
Možnosti

Vypnout uspávání jsem zkoušel ale nepomohlo to.

0 Like
Janka44
Apprentice
Možnosti

Bohužel nic z toho nepomohlo. Kalendář stále neupozorňuje na události. ☹️

0 Like
Janka44
Apprentice
Možnosti

Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Připadala jsem si trochu jako blázen. Proklikala jsem všechno možné a vůbec nic nepomohlo.

Janka44
Apprentice
Možnosti

Kalendář mám nastavený jako aplikaci, která nesmí být nikdy uspaná.

0 Like