Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ikona baterie

(Téma vytvořeno: 28-04-2025 06:22 PM)
752 Zobrazení
mynick129
Journeyman
Možnosti
Proč ta změna po aktualizaci?? Ikona vajíčka místo ikonky baterie?! Jak pěst na oko... Neví někdo jak si změnit - přizpůsobit vzhled notifikační lišty?

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @mynick129 

úpravu stavové lišty částečně umožňuje aplikace Good Lock, konkrétně modul QuickStar, ale mám dojem, že zrovna změnit ikonu baterie ne.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @mynick129 

úpravu stavové lišty částečně umožňuje aplikace Good Lock, konkrétně modul QuickStar, ale mám dojem, že zrovna změnit ikonu baterie ne.

mynick129
Journeyman
Možnosti
No, neumí... sám používám nova launcher pro personalizaci, vzhled, který se mi líbí a vyhovuje a tam jsem taky nic nenašel. Klidně bych ikonu oželel a nechal třeba jen procenta.
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jedina cesta je ikonu vypnout a misto ni pouzit permanentni notifikaci nejake aplikace ..napr AccuBattery. Sice bude takova ikona na druhe strane panelu, ale co už.
mynick129
Journeyman
Možnosti
@FRENKY22 jak tu ikonu baterie vypnout? Hledám a nenacházím...
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
QuickStarem v Goodlocku
mynick129
Journeyman
Možnosti
@FRENKY22 řešení to je, vypnul jsem si ten knedlík 😊 ...ale... nainstaloval jsem si modul co mi ho vypnul a nainstaloval apku co mi běží na pozadí 😂 mno nevím, uvidíme, jak se s tím sžiju, rozhodně to není smart řešení. A díky
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Dá se alternativně "nahradit" i některým s widgetu... Myslím tím třeba mít jej trvale na domovské obrazovce.1745861181943.jpg
mynick129
Journeyman
Možnosti
Taky možnost... díky za tip
mrtvak
Pioneer
Možnosti
Ved ten dizajn je prave jednotný s hornou lištou a widgetmi, kde ma vsetko tvar pilulky so zaoblenymi rohmi. Skôr mi vadi, že tam tie percenta nie je dobre vidno.