Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gmail - přílohy

(Téma vytvořeno: 07-05-2022 11:47 PM)
855 Zobrazení
janule88
Apprentice
Možnosti
Prosím, iiz několik týdnů mi nejdou zobrazit v tel s21u v gmailu jakákoliv priloha (pdf, jpg ani tabulky) zůstane to u načítání přílohy a pak nic. Odinstalovat, aktualizovat - vyzkoušeno a ani po další aktualizaci žádná změna. Misto v tel i na google uctu mam. Jediné řešení je přílohu stáhnout do Google disku a tam zobrazit. To fakt musím zůstat u samsung emailu? Nejsem na něj moc zvyklá. Spíš nechápu kde problém a jak to řešit. J
0 Like
9 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Má aplikace právo přístupu do úložiště?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
janule88
Apprentice
Možnosti
Ano, koukala jsem a má. A stále to nejde.
0 Like
tom4sus
First Poster
Možnosti

Ahoj, nechci zakládat duplicitní téma, tak píšu sem.

Mám stejný problém. Pokud se snažím otevřít např. přílohu v pdf, na chvíli se zobrazí dialog Stahování souboru (0 %) a pak hláška "Přílohu se nepodařilo stáhnout. Zkuste to znovu.". V případě obrázku ikonka stažení jen problikne, ale jinak nefunguje. Jediná možnost je uložit na Google disk.

Pokud je příloha obrázek, sice se otevře, ale ořezaný a na pozadí problikává hláška "Fotku nelze načíst".

Pokud e-mail s přílohou zobrazím v aplikace Outlook, vše se zobrazí správně.

Aplikaci Gmail jsem odinstaloval a opětovně nainstaloval, ale bez výsledku. Jedině ještě zkusit tovární nastavení, ale se mně moc nechce.

Nepodařilo se někomu tento problém, pokud se s ním setkal, vyřešit?

Díky, Tomáš

0 Like
Tonda 1982
First Poster
Možnosti

Ahoj, radu nemám, ale mám úplně stejný problém, jen teda na telefonu Asus Zenphone 8 , zkoušel jsem vše možné, hrabal se v oprávněních, nastaveních, ... Tovární nastavení nepomůže, telefon je úplně nový a nefunguje od začátku. Na starém telefonu bez problému, všechna nastavení i oprávnění stejně, jako na starém telefonu. Psal jsem na Google podporu, ale pochybuji, že odpoví. Pokud bys našel řešení, dej prosím vědět, pokud bych našel já, nebo pokud Google odepíše, napíšu. Díky, T.

0 Like
janule88
Apprentice
Možnosti
Mám to stále a stejně. Štve to, omezuje to. Ale na řešení jsem zatím nepřišla. Takže budu ráda za jakékoliv rady co s tím.
0 Like
janule88
Apprentice
Možnosti
Ten problém jste popsal perfektně, úplně stejně to dělá ten můj. Když to začalo dělat,skoro nový telefon. Teď ho mám rok a 3 měsíce a furt a stále.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@tom4sus , @Tonda 1982 , @janule88 Dobrý den, zkusím polaborovat. U mě je všechno OK a zdá se, že problém je spíš na straně aplikace, protože jsou tu zmíněné různé telefony, dokonce i různé značky. Jako dočasné řešení doporučujupoužívat postě jinou apliakci nebo ten disk.

Ještě mě napadá: zkuste si založit jiný účet a pošlete si na něho přílohu. Jestli to není nějakým nastavením na serveru

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
tom4sus
First Poster
Možnosti

Založil jsem nový účet, přeposlal na něj e-mail s přílohou a ta šla bez problémů otevřít. Poté jsem jej poslal zpět a opět nešel.

Co jsem tak procházel recenze na Gmail v Obchodě Play, problém s otevřením přílohy má více uživatelů. Nezbývá tedy než čekat.

Mně osobně by přechod na jinou aplikaci nevadil, ale potřeboval bych nějakou, která zvládá štítky z Gmailu.

0 Like
tom4sus
First Poster
Možnosti

Po dnešní aktualizaci aplikace jdou přílohy opět otevírat. Tak snad to vydrží 🙂

0 Like