Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy Themes.

(Téma vytvořeno: 28-10-2022 04:19 PM)
251 Zobrazení
Jirka123
Explorer
Možnosti
Ahoj, zkoušel jsem zaplatil na Galaxy Themes kartou a pokaždé mi to napíše že tuto kartu nelze použít k placení . Dělal jsem tovární a od té doby to nejde. Mám Visa od Monety. Na kartě mám vše povolené i internetové platby. Děkuji za odpověď a rady. Jirka
0 Like
5 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den, mate moznost zkusit nejakou dalsi kartu? At vyloucime jestli je chyba na strane banky, vydavatele karty nebo samsungu... Dekuju

0 Like
Jirka123
Explorer
Možnosti
Dobrý den, zkoušel jsem kartu kamaráda ale má maestro card a přes tu to jde. Přes mojí Vizu to nejde. Zkusil jsem snad všechno ale bohužel to přes Vizu nejde.
0 Like
manillea
Student
Možnosti
Dobrý den, mám stejný problém. Vše povoleno, zabezpečeno a kartu neakceptuje. Dokonce při zadání jiné platební metody (t-mobile), stále žádá zapnutí mobilních dat,ačkoli je mám stále zapnutá a neomezená.
0 Like
manillea
Student
Možnosti
Dobrý večer, mám stejný problém. Neakceptuje kartu visa od monety. V bance vše v pořádku. Při zadání jiné platební metody t-mobile, stále vyžaduje zapnutí mobilních dat,i když jsou zapnuta, povolena a neomezena. Volala jsem na infolinku,odkázali mě na banku. Nákupy v jiných aplikacích fungují.
0 Like
Ája28
First Poster
Možnosti
Galaxy themes - po poslední aktualizaci mi nejde platit z O2. Proč?
0 Like