Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Facebook

(Téma vytvořeno: 01-06-2022 06:32 AM)
433 Zobrazení
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Dobrý deň, neviete mi poradiť, už dlhodobo mi nechodia upozornenia v na fb ked niekto nieco pridá na skupinu. Az ked otvorim fb tak len na ikonke to vidím. Uz to robilo aj na predchadzajucom mobile s7edge. Teraz mam s20
0 Like
7 Odpovědi
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Aplikáciu FB nepoužívam (osobne to považujem za jednu z najhroších aplikácii pre Android -> spotreba batérie, dáta, atď.), ale pokiaľ to robilo už na staručkej S7 Edge, nebude to skôr chyba na strane FB?

Každopádne, treba si skontrolovať nastavenia jednotlivých oznámení aplikácie Facebok:
Nastavenia -> Aplikácie -> Facebook -> Oznámenia -> Kategórie oznámení ->
a) Nastavenia oznámení v aplikácii -> Skontrolovať či je zapnuté oznámenie pre skupiny
b) Kategórie oznámení -> Skontrolovať či je zapnuté oznámenie pre skupiny

🙂

0 Like
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Tie všetky nastavenia som uz prešiel niekoľkokrát. Viem že to nie je chyba mobilu. Len som chcel vedieť či náhodou nedostanem nejakú radu ako to opraviť 🙂
Inak keby sa dala aspoň odinštalovať.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

No, osobne to vidím skrátka na nejaký neduh na FB. Či sa to tam nejako nastavuje priaomo v danej skupine to oznámenie... 🤔

Fakt sa nedá odinštalovať? To som prekvapený. U mňa to vždy letí ako prvé preč. A kde sa to nedá odinštalovať, tak tam to minimálne zakážem.

Kedysi, keď bolo viac času a chuti, tak som to ešte "šperkoval" a zbavil som sa tých aplikácii cez ADB, ale to sa mi už dnes nechce. Dnes už stačí prípadne ich vypnutie 😀

0 Like
Lendo66
Troubleshooter
Možnosti
Popripade vypnut optimalizaciu baterie pre fb aplikaciu,teda dat ju medzi aplikacie ktore nikdy nespia...
ParkerPM
Voyager
Možnosti
Vyskúšam, ďakujem
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Notifikacie sa nastavuju aj v telefone (ako uz bolo spomenute) aj v nastaveniach fb apky, kde si viete nastavit upozornenia aj jednotlivo pre kazdu skupinu zvlast. Bohuzial (neviem odkedy) zatial co "in app" (v sk lokalizacii ako "v alikacii") upozornenia si viete nastavit na vsetky prispevky, "push" ( v sk lokalizacii ako "okamzite") notifikacie si viete len vypnut alebo nastavit na highlights (v sk lokalizacii ako "vybrane"), takze sa to neda nastavit, aby vam chodili v telefone upozornenia na vsetky oznamenia , ktore vidite v appke. Ak vam teda nechodia notifikacie vobec, tak si skontrolujte aj tieto nastavenia v appke, ale ak len niektore, tak ste nuteny otvarat appku.
0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Mne toto davnejsie robil Facebook tiez. Nastavoval som vsetko mozne, opakovane preinstalovaval, vypinal a zapinal, mazal cache, mazal data aplikacie proste vsetko mozne aj nemozne.
Potom som sa prihlasil inym uctom a cuduj sa svete notifikacie fungovali uplne bez najmensich problemov. Na mojom ucte som ich ale v telefone nikdy rozchodit nedokazal...
Facebook ucet som medzitym zrusil, aplikaciu odinstaloval a odvtedy mam svaty pokoj a klud...
Pisem len ze mozno je problem na strane Facebooku a ak nic nezaberie bude dobre skusit napisat im na support...