Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Facebook problem na Galaxy S9/note 10

(Téma vytvořeno: 07-09-2020 01:07 PM)
329 Zobrazení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobry den, 

chcel by som sa opytat, ci niekto narazil na podobny problem s Facebook appkou a ci niekto nepozna riesenie.

Facebook nepouzivam nejak casto, denne tak max 10 min prezerania (vacsinou skor menej), skoro vobec nekomentujem nelajkujem. Casto sa mi vsak stava, ze facebook dlho nacitava obsah, alebo ma problem ho vobec nacitat (ci uz na wifi alebo 4G) . t.j. kliknem na fotku a mam dlhu dobu ciernu obrazovku s ikonkou obrazku, alebo kliknem na komentare a prazdne bubliny komentarov mi preblikavaju na obrazovke ako ked ich nacitava, ale trva to priserne dlho a vacsinou ich ani nenacita lebo to skor vzdam. U videa je to podobne.

Ak v settings vycistim docasne subory a data appky tak uz ide vsetko normalne a appka uz potom obsah nacitava pekne rychlo, ale po case sa to zas opakuje a na to kolko facebook pouzivam cistenie musim robit na moj vkus prilis casto resp. si myslim, že by to nemalo byt potrebne vobec. Ak by to bolo raz za polrok, tak ok, beriem to ako udrzbu mobilu, ale kazdy tyzden ci dva je privela.

Ak si nainstalujem Facebook lite , tak ten mi ide bez problemov dlhodobo, ale tam mi zas vadi absencia niektorych nastaveni.

Neriesil niekto podobny problem?

Vopred dakujem za Vase postrehy a rady.   

0 Like
3 Odpovědi
Roren
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den, Facebook nepatří pod Samsung a tedy nemůže to být vyřešeno na 100% zde. Každopádně bych zkusil jít do
Nastavení> Aplikace > Facebook > Úložiště > vymazat paměť.
Pokud nepomůže, tak vymazat data.
Nastavení> Aplikace > Facebook > Úložiště > vymazat data. Aplikace vás poté vyzve k přihlášení.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

To robim pravidelne (ako som pisal vyssie). Tento problem mam na s9 a note 10 ( mal som ho uz na androide 9 ak sa dobre pamatam). Preto ma zaujma ci niekto taky problem riesil, predtym ako vyskusam poslednu moznost factory reset.

0 Like
Roren
Pathfinder
Možnosti
Omlouvám se, trochu jsem se v textu ztratil. Každopádně je divné, že ani po vymazání všech souborů to stále nefuguje.
Dočasné soubory bych ještě pochopil.🙂