Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Dexcom G6

(Téma vytvořeno: 23-09-2020 07:29 PM)
601 Zobrazení
mestecky
Apprentice
Možnosti
Nainstalovaná aplikace Dexcom G6 není v Samsung Health viditelná a proto jí nelze nastavit Oprávnění k zobrazení dat. Co je špatně? Jak problém opravit a nastavení zobrazení dat povolit?
0 Like
8 Odpovědi
SobicekCze
Hotshot
Možnosti
Toto je oficialni vysek z webu. Tudiz co chapu, propojeni se provadi naopak.. z aplikace Dexcom. Z vaseho dotazu chapu, ze jste naopak propojeni hledal v S health. Pakliže mate nejaky problem tak je nejjednoduzsi asi aplikaci opakovane nainstalovat. Pripadne se snad nekdo ozve kdo s tim ma zkusenost.
0 Like
mestecky
Apprentice
Možnosti
Bohužel na webu se dal najít postup opačný, dnes se mi to nedaří, ale přímo dexcom app popisuje postup opačně. Přepínač nelze změnit, ale s health o app neví... opakovaně přeinstalováno bez výsledku.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký večer @mestecky 

Na první pohled vidím 2 věci - na stránkách Dexcom vidím pouze návod na zprovoznění s S Health - aplikace se tak již nejmenuje tak 3/4 roky nejmenuje... Dále Vaše zařízení není v seznamu podporovaných v Samsung Health:

Screenshot_20200923-233447_Samsung Health.jpg

Vypadá to bohužel bohužel na ukončení podpory na jedné nebo obou stranách 😐

fajnsnek2
0 Like
mestecky
Apprentice
Možnosti
Dexcom není a nikdy nebylo podporované příslušenství pro S health. Má být umožněn přenos dat mezi aplikacemi, ne mezi s health a zařízením... se jménem app jsem to nepochopil, to myslíte jako S health a Samsung Health jako 2 různé app?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

S health se aplikace jmenovala v minulosti, a s dalšími updaty došlo ke změně jména na Samsung Health, ale došlo i ke změnám funkcí - někdy nové funkce přidaly, ale někdy došlo i k odebrání funkcí. Tím rozdílem ve jménu aplikace na stránkách Dexomu jsem chtěl poukázat na to, že u předchozích verzí aplikace to fungovalo, ale u novějších už to nelze.  Můžete zkusit nainstalovat starší verzi, zda to nepůjde tam. Jak moc starší, to Vám bohužel neřeknu. 

fajnsnek2
mestecky
Apprentice
Možnosti
diky za upřesnění, ale Dexcom na téže stránce app označuje jako S Health a o odstavec níže jako Samsung Health...
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@mestecky  

Nemám bohužel takové zařízení k dispozici abych to vyzkoušel. Ale máte pravdu, že cesta dat nemusí být zařízení -> Samsung Health, ale v tomto případě by to bylo Dexcom G6 -> Sofware Dexcom -> Samsung Healt.  Ovšem poslední část vazby zřejmě již není funkční. 

Ještě koukám do Nastavení Samsung Health a oprávnění k zobrazení dat, Le Dexcom tam nevidím 

Screenshot_20200924-001402_Samsung Health.jpg

Screenshot_20200924-001433_Samsung Health.jpg

fajnsnek2
Fandaklara
Pathfinder
Možnosti

Jsem uživatel dexcomu a Samsung note 10. Bohužel co vím tak se to ještě nikomu nepodařilo spojit,  přečetl jsem i různá zahraniční fóra a nenarazil jsem na nikoho. 

Samsung S25 ultra 1tb silver
Samsung watch ultra LTE
Samsung buds live
0 Like