Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

chrome vs samsung internet

(Téma vytvořeno: 03-02-2021 06:17 PM)
1929 Zobrazení
Jampce
Navigator
Možnosti
Ahoj,
Chtěl bych se zeptat ohledně importu dat, respektive co se týče oblíbených stránek a uložených hesel. Nikde jsem na netu nic nenašel a když, týká se to importu na PC. 
Chtěl bych z chrome plně předsedat na samsung internet, už kvůli tmavému režimu a celkově mi přijde svižnější, ale nechce se mi složitě všechno nastavovat a ukládat znovu. 
Jestli to tedy vůbec jde
Díky za postřehy 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

PC se asi nevyhnete, ale je to jednoduché. Na PC se v Chrome přihlašte pod stejným účtem jak na mobilu, tím se vám synchronizují data.

Pak v Chrome naisntalujte rozšíření Samsung Internet a přihlašte se do něho Samsung účtem jako je v telefonu. Nyní dojde k synchronizaci mezi Chrome a Samsung účtem a v Samsung prohlížeči na mobilu budete mít to samé, co v Chrome. Synchronizace navíc bude probíhat na pozadí i nadále pokud ji nezakážete, takže v mobilu uvidíte i nové záložky.

Libb_0-1612377664900.png

Libb_1-1612377695648.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den,

PC se asi nevyhnete, ale je to jednoduché. Na PC se v Chrome přihlašte pod stejným účtem jak na mobilu, tím se vám synchronizují data.

Pak v Chrome naisntalujte rozšíření Samsung Internet a přihlašte se do něho Samsung účtem jako je v telefonu. Nyní dojde k synchronizaci mezi Chrome a Samsung účtem a v Samsung prohlížeči na mobilu budete mít to samé, co v Chrome. Synchronizace navíc bude probíhat na pozadí i nadále pokud ji nezakážete, takže v mobilu uvidíte i nové záložky.

Libb_0-1612377664900.png

Libb_1-1612377695648.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Jampce
Navigator
Možnosti
Tak to je super. O této možnosti jsem neměl ani tušení. V životě by mě nenapadlo hledat v chrome rozšíření samsung internet.
Moc díky za pomoc
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Tak super :smiling-face: Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Určitě 😉 díky moc. Dneska už ne, ale zítra zkusím 👍
0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Zdravím, tak tahle možnost funguje. Data se synchronizují. Jen škoda že bez uložených hesel, ale to už je detail
Jampce
Navigator
Možnosti
Ještě bych měl dotaz ohledně domovské stránky. V chrome mi pod vyhledávacím řádkem zobrazovalo zprávy z různých stránek dle používání. Jde to nějak i v téhle aplikaci? V nastavení jsem našel jenom vlastní stránku nebo rychlý přístup k nejnavštěvovanějším stránkám
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Jestli myslíte zobrazení odkazů na často navštěvované stránky, to v nastavení je, ale pokud myslíte zprávy ze světa, to Chrome zobrazuje ze Google Zpráv. Holt každý přohlížeč umí něco jiného.

0 Like
Jampce
Navigator
Možnosti
Ok. Myslel jsem právě ty zprávy ze světa

Edit: ale děkuji za tip. Nastavil jsem domovskou stránku na Google news a je to jak v chrome 👍
0 Like
Members_mxnwb46
First Poster
Možnosti

Existuje možnost přenosu hesel. V Chrome na PC se hesla v nastavení vyexportují do souboru csv. Tento soubor se přenese do paměti telefonu. Potom se spustí aplikace Samsung Pass. Zde jdeme do Nastavení - Import dat - a vybereme csv soubor. A je to, hesla jsou nyní v Samsung Internet na Androidu.

0 Like