Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Chat ve zprávách SMS

(Téma vytvořeno: 12-05-2023 09:34 PM)
718 Zobrazení
OTaDriver
Apprentice
Možnosti
Je to tři dny (od 10.5.2023) co mi přestaly na S10e fungovat zprávy formou chatu. Používám pro sms aplikaci od Samsungu a bylo to super. Teď už nic, na Google apce zprávy to funguje, ale ta stojí za velký PRD. Manželka má stejný telefon a stejný problém. Nevím si už rady kde co skontrolovat. Poradíte prosím někdo? Děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @OTaDriver
tohle blbne pravidelně, řešilo se to tady na community i na redditu. Holt není to úplně stabilní funkce. Můžete zkusit funkci vypnout a zapnout či smazat data aplikace zprávy, někomu to pomohlo (o jednotlivé zprávy nepřijdete).
Nastavení- aplikace - zprávy - úložiště - vymazat data.
Většině uživatelům se to ale časem zase chytlo. Osobně používám google zprávy a tam to tolik neblbne.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Hezký večer, myslíte tuhle funkci?Screenshot_20230512_221757_Messages.jpg
0 Like
OTaDriver
Apprentice
Možnosti
Ano myslím tohle. Najednou to přestalo fungovat. Když chci jít do nastavení chatu tak mi to napíše,,registrace selhala" a nic neudělám. A při tom bylo do teď vše v pohodě a nastavený to bylo.
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @OTaDriver
tohle blbne pravidelně, řešilo se to tady na community i na redditu. Holt není to úplně stabilní funkce. Můžete zkusit funkci vypnout a zapnout či smazat data aplikace zprávy, někomu to pomohlo (o jednotlivé zprávy nepřijdete).
Nastavení- aplikace - zprávy - úložiště - vymazat data.
Většině uživatelům se to ale časem zase chytlo. Osobně používám google zprávy a tam to tolik neblbne.

OTaDriver
Apprentice
Možnosti
Tohle vše sem už zkusil a vůbec nic. Do teď sem s touto funkcí neměl problém. Zajímavé je že se mi to stal3k na dvou stejných telefonech zároveň nezávislé na sobě. Google zpravy sem zkusil a to neni aplikace pro mě, to bych ten telefon brzy rozdupal. Děkuji moc za odpověď.