Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Cashback

(Téma vytvořeno: 09-08-2023 05:32 PM)
387 Zobrazení
Verča51
Student
Možnosti
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak provést potvrzení v sekci výhody abych dostala výkupní bonus. Děkuji... 
0 Like
10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Verča51
předpokládám, že jste provedla již registraci na výkupní bonus. Následné potvrzení v aplikaci members se objeví nejdříve po 14 dnech, kdy máte možnost zařízení v zákonné lhůtě vrátit. Většinou se voucher ve výhodách objeví do třiceti dnů.

0 Like
Verča51
Student
Možnosti
Děkuji ...
Pohliz
Explorer
Možnosti
Zdravím a je to jistota, že výkupní bonus člověk obdrží ? Nemám už z principu rád takové informace malým písmem jako je tomu zde:SmartSelect_20230809_161926_Samsung Internet_1000013759_1691620508.jpg
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
ještě se nestalo, že by někomu výkupní bonus nepřišel, pokud splnil veškeré podmínky výkupu.

0 Like
Pohliz
Explorer
Možnosti
Dobře, děkuji za info, tak to mě trošku uklidňuje. Láká mě totiž využít poslední den předobjednávky na oficialním eshopu Samsung, ale říkam si jestli už to neni pozdě a aby tam ten vykupní bonus ještě šel uplatnit.

Stačí teda vytvořit objednavku, zaregistrovat staré zařízení a poté vložit S/N nebo EMEI do registrace výkupu a odnést to na některou z uvedených poboček Samsung. Poté hold 14 dní až 30 dní čekat na email a potom bonus tady v aplikaci Members.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ano je to tak. Já si dal možnost svozu starého zařízení.

Libb
MegaStar
Možnosti
Dobrý den, pokud plánujete cestu na pobočku, kupte to přímo tam. Bonus i výkupní cena se vám rovnou odečte od ceny nového zařízení, nemusíte na nic čekat a hlídat, kdy se objeví nějaký banner v Members.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Pohliz
Explorer
Možnosti
Děkuji za tip, ale do emailu mi přisla 5% sleva, tak ji chci pravě online využít :smiling-face:
Noxak
Explorer
Možnosti
Už i Samsung to dělá jako MP, tedy že rovnou odečtou bonus na pobočce? Děkuji za info.
0 Like