Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Call & message continuity

(Téma vytvořeno: 12-10-2021 07:54 PM)
910 Zobrazení
JPPicasso
Apprentice
Možnosti

Prosím o upřesnění. 
Pořídil jsem si Tablet S6 lite, kde je v informacích napsáno, že pokud mám chytrý telefon Samsung Galaxy tak jej bez problémů propojím na budu moct volat z tabletu.
Pod tim je pak napsáno s hvězdičkami:
*Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních je podporována napříč zařízeními Samsung s operačním systémem Android P a novějším a 3 a více GB RAM. Datum spuštění funkce se může lišit v závislosti na regionu, operátorovi a zařízení.
**Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních vyžaduje, aby byla obě zařízení připojena ke stejnému účtu Samsung Account.
***Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních vyžaduje, aby byla zařízení nejprve spárována přes nastavení, aby se mohla automaticky propojit.

Mám měsíc nový Samsung Galaxy A22 5G 128GB s aktualizovaným Androidem 11.
Mobilní operátor mám Vodafone, neomezená data a nedaří (nevím jak) se mi to nijak propojit.
Učet Samsung mám nastaven na obou zařízení stejný, ani jich víc nemám.

Mám 2,5 dotazu :winking-face:

1. Dělám něco blbě co v menu telefonu nevidím, nebo tu možnost využít tablet S6 Lite pro volání s A22 nemám?
2. Je šance s ohledem na výše uvedené hvězdičkové info, že i pokud teď s mými zařízeními není možnost volání z tabletu dostupná, bude to možné později nebo si mám rovnou pořídit jiný telefon a jaký?

Děkuji Jan Pavlík

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj @polda 

Nemám právě po ruce všechny telefony a tablety, ale z vlastní zkusenosti vím, že levnější modely nemají všechny SW vychytávky co dražší modely. Pokud je ta položka v menu, mělo by to jit rozchodit, pokud tam není, nedá se svítít 😒

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @JPPicasso 

Bohužel tato funkce nefunguje se všemi telefony Samsung Galaxy- lépe řečeno je výsadou vyšších modelu od A52, A72 a pak řady S, Galaxy Note, Galaxy Z 😐 Předpokládám, že v telefonu tuto funkci nevidíte 

Screenshot_20211012-200321_Settings.jpg

fajnsnek2
0 Like
polda
Voyager
Možnosti
Ahoj @fajnSnek, mému otci jsem to zprovoznil na A20e a Tab A7...
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Ahoj @polda 

Nemám právě po ruce všechny telefony a tablety, ale z vlastní zkusenosti vím, že levnější modely nemají všechny SW vychytávky co dražší modely. Pokud je ta položka v menu, mělo by to jit rozchodit, pokud tam není, nedá se svítít 😒

fajnsnek2
polda
Voyager
Možnosti
Jak říkáš, je to tam, půjde to, není to tam, tak se nedá svítit...
0 Like
JPPicasso
Apprentice
Možnosti

Neni to tam, to je velmi trapny prospekt k TAB S6 lite, ale mel jsem byt pri nakupu telefonu holt zvidavejsi. Majfejl.
Na Samsung si velmi dlouho budu davat pozor podobne jako na Apple :winking-face: oboje se mi zda spise ZLO nez znackova "neresit" pohoda.

Dekuji za odpoved. Smiril jsem se s ni :smiling-face:

BTW tablet s6 LITE je luxus a mnohem vetsi luxus by byl, kdyby v sobe mel hlasove gsm (za par supu), s klidem bych si 8k priplatil abych netahal dva stroje, protože telefon prakticky spíš nepotrebuji, jen dalsi kram v kapse.

Pekny den.

Maty05
Voyager
Možnosti
Dobrý den, pokud v telefonu v nastavení v sekci Rozšířené funkce nevidíte Volání a zprávy v dalším zařízení, tak to telefon asi nepodporuje. Doporučuji si tyto informace, kde je napsáno, že se liší v závislosti na zařízení, ověřit buď na webu Samsungu prostřednictvím online chatu nebo se zeptat zde.

Ohledně toho telefonování s tabletem, některé tablety (včetně tab s6 lite) mají dvě varianty (wi-fi a lte) s tím, že ta lte varianta má i slot na SIM kartu a dá se s ním samostatně telefonovat. Ta lte varianta je vždy asi o 2 000Kč dražší. Musíte si ale platit další tarif nebo si tam dát SIM z telefonu. Na to se asi zeptejte operátora, u kterého máte služby. Pěkný den.
0 Like
JPPicasso
Apprentice
Možnosti

Dobry den.
Simka v LTE verzi je jen pro datove funkce a pro volani je stale treba volat pres dalsi zarizeni.
Tu verzi jsem cekoval, a diky hotspotu jen datove funkce nepotrebuji.

Trochu sem jsem pred koupi TAB S6 LITE (to sem jeste neresil, ze si za mesic koupim nekompatibilni telefon ;)) zkoumal trh, zda se konecne ZASE nedela tablet s kompletnim gsm modulem jako delal treba Asus, a nenasel jsem nic dostupneho.

0 Like