o 12-10-2021 07:54 PM
Prosím o upřesnění.
Pořídil jsem si Tablet S6 lite, kde je v informacích napsáno, že pokud mám chytrý telefon Samsung Galaxy tak jej bez problémů propojím na budu moct volat z tabletu.
Pod tim je pak napsáno s hvězdičkami:
*Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních je podporována napříč zařízeními Samsung s operačním systémem Android P a novějším a 3 a více GB RAM. Datum spuštění funkce se může lišit v závislosti na regionu, operátorovi a zařízení.
**Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních vyžaduje, aby byla obě zařízení připojena ke stejnému účtu Samsung Account.
***Funkce Hovory & SMS na jiných zařízeních vyžaduje, aby byla zařízení nejprve spárována přes nastavení, aby se mohla automaticky propojit.
Mám měsíc nový Samsung Galaxy A22 5G 128GB s aktualizovaným Androidem 11.
Mobilní operátor mám Vodafone, neomezená data a nedaří (nevím jak) se mi to nijak propojit.
Učet Samsung mám nastaven na obou zařízení stejný, ani jich víc nemám.
Mám 2,5 dotazu
1. Dělám něco blbě co v menu telefonu nevidím, nebo tu možnost využít tablet S6 Lite pro volání s A22 nemám?
2. Je šance s ohledem na výše uvedené hvězdičkové info, že i pokud teď s mými zařízeními není možnost volání z tabletu dostupná, bude to možné později nebo si mám rovnou pořídit jiný telefon a jaký?
Děkuji Jan Pavlík
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 13-10-2021 05:37 AM
Ahoj @polda
Nemám právě po ruce všechny telefony a tablety, ale z vlastní zkusenosti vím, že levnější modely nemají všechny SW vychytávky co dražší modely. Pokud je ta položka v menu, mělo by to jit rozchodit, pokud tam není, nedá se svítít 😒
12-10-2021 08:03 PM - upraveno 12-10-2021 08:05 PM
Dobrý den @JPPicasso
Bohužel tato funkce nefunguje se všemi telefony Samsung Galaxy- lépe řečeno je výsadou vyšších modelu od A52, A72 a pak řady S, Galaxy Note, Galaxy Z 😐 Předpokládám, že v telefonu tuto funkci nevidíte
o 12-10-2021 10:58 PM
o 13-10-2021 05:37 AM
Ahoj @polda
Nemám právě po ruce všechny telefony a tablety, ale z vlastní zkusenosti vím, že levnější modely nemají všechny SW vychytávky co dražší modely. Pokud je ta položka v menu, mělo by to jit rozchodit, pokud tam není, nedá se svítít 😒
o 13-10-2021 09:19 AM
o 13-10-2021 10:36 AM
Neni to tam, to je velmi trapny prospekt k TAB S6 lite, ale mel jsem byt pri nakupu telefonu holt zvidavejsi. Majfejl.
Na Samsung si velmi dlouho budu davat pozor podobne jako na Apple oboje se mi zda spise ZLO nez znackova "neresit" pohoda.
Dekuji za odpoved. Smiril jsem se s ni
BTW tablet s6 LITE je luxus a mnohem vetsi luxus by byl, kdyby v sobe mel hlasove gsm (za par supu), s klidem bych si 8k priplatil abych netahal dva stroje, protože telefon prakticky spíš nepotrebuji, jen dalsi kram v kapse.
Pekny den.
o 13-10-2021 08:19 PM
o 13-10-2021 09:26 PM
Dobry den.
Simka v LTE verzi je jen pro datove funkce a pro volani je stale treba volat pres dalsi zarizeni.
Tu verzi jsem cekoval, a diky hotspotu jen datove funkce nepotrebuji.
Trochu sem jsem pred koupi TAB S6 LITE (to sem jeste neresil, ze si za mesic koupim nekompatibilni telefon ;)) zkoumal trh, zda se konecne ZASE nedela tablet s kompletnim gsm modulem jako delal treba Asus, a nenasel jsem nic dostupneho.