Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace Samsung hudba

(Téma vytvořeno: 22-05-2021 09:28 AM)
2797 Zobrazení
Marie113
Apprentice
Možnosti
Prosím neporadil by mi někdo s aplikací hudba? Při přehrávání skladeb se mi přehrávalo i to co jsem měla uloženo v poznámkách. V aplikací jsem odsouhlasila zakázání Bluetooth a nechtěně ještě dvě nějaké, samozřejmě nevím název . Přehrávání. Písničky mám v telefonu uložené, ale aplikace že žádné nemá a nedá se i vložit. Omlouvám se, neumím to jinak vysvětlit. Je mi 55 let a technologiím nerozumím. Marie
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nejjednodušší ve Vašem případě asi bude aplikaci Hudba reinstalovat. Jděte do Nastavení -> Aplikace, tam najdete Samsung Music, přepnete na Úložiště a dáte vymazat data. Nahrál jsem Vám video, jak na to. Vy na konci kliknete na OK (já to neudělal, abych to nemusel znova nastavovat), tím se aplikace dostane do stavu před prvním spuštěním. Dávejte pozor, co Vám pak nabízí, snad to pomůže.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den  @Marie113 

Ještě doporučím vybírat hudbu pro přehrávání přes volbu složky. Tím zamezíte aby Vám do výběru padaly všechny hudební soubory.

Screenshot_20210522-101110_Samsung Music.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, nejjednodušší ve Vašem případě asi bude aplikaci Hudba reinstalovat. Jděte do Nastavení -> Aplikace, tam najdete Samsung Music, přepnete na Úložiště a dáte vymazat data. Nahrál jsem Vám video, jak na to. Vy na konci kliknete na OK (já to neudělal, abych to nemusel znova nastavovat), tím se aplikace dostane do stavu před prvním spuštěním. Dávejte pozor, co Vám pak nabízí, snad to pomůže.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

Marie113
Apprentice
Možnosti
Děkuji moc, nastaveno. Už si dám pozor.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den  @Marie113 

Ještě doporučím vybírat hudbu pro přehrávání přes volbu složky. Tím zamezíte aby Vám do výběru padaly všechny hudební soubory.

Screenshot_20210522-101110_Samsung Music.jpg

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti
Super. Pokud vám má odpověď pomohla, mohla byste ji prosím označit jako řešení? Děkuji

0 Like