Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Aplikace nezaznamenává spánek

(Téma vytvořeno: 02-12-2020 09:20 AM)
1844 Zobrazení
Staňa70
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, už dvě noci se mi v samsung health nezaznamenal automaticky spánek. Musel jsem ho zadat ručně a nezobrazují se mi hodnoty spánku, i když mám v hodinkách zapnuto měření REM. Zároveň mi to včera v noci zaznamenalo nesmyslně 1400 kroků v noci během spánku. Kde může být chyba?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud se jednalo o ojedinělý případ, tak bych vyzkoušel zkontrolovat monitoring spánku dnes, zda bude fungovat.  Dalším krokem by pak asi bohužel bylo obnovení hodinek do továrního nastavení, a pokud by spánek nezaznamenávaly ani potom, musel by jste znovu reklamovat.  Zkuste hodinky zresetovat tzv. "měkkým resetem". Držte vypínací tlačítko tak dlouho, dokud se nezobrazí logo Galaxy Watch a modrý nápis Rebooting. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Staňa70 

zaznamenáváte spánek hodinkami či náramkem ? Jakým modelem prosím ?

fajnsnek2
0 Like
Staňa70
Apprentice
Možnosti
Aktivity včetně spánku zaznamenávám hodinkami Galaxy watch 46 mm. Mimo spánku zatím vše funguje v pohodě. Hodinky byly zhruba před 3 měsíci na reklamaci, kde byla snad měděná celá základní deska.
0 Like
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pokud se jednalo o ojedinělý případ, tak bych vyzkoušel zkontrolovat monitoring spánku dnes, zda bude fungovat.  Dalším krokem by pak asi bohužel bylo obnovení hodinek do továrního nastavení, a pokud by spánek nezaznamenávaly ani potom, musel by jste znovu reklamovat.  Zkuste hodinky zresetovat tzv. "měkkým resetem". Držte vypínací tlačítko tak dlouho, dokud se nezobrazí logo Galaxy Watch a modrý nápis Rebooting. 

fajnsnek2
0 Like
Staňa70
Apprentice
Možnosti
Díky za radu, hodinky zresetovány, uvidíme zítra ráno.
Staňa70
Apprentice
Možnosti
Vše v pořádku po měkkém resetu 😎
Members_EfLGrzz
Journeyman
Možnosti

Mám podobný problém. Vše funguje normálně, jen v noci se  téměř pravidelně na delší dobu 0,5 - 1,5 hod přestane zaznamenávat spánek, okysličení a vše, jakoby se tato funkce vypnula. Potom zase zaznamenává normálně. Dělá to už několik měsíců, jsem zoufalý. Nepomohl ani tovární reset hodinek. Stává se to zásadně po půlnoci, ale ne ve stejnou dobu. Mám SGW5Pro a SGS23Ultra. Prosím o radu. Ještě dotaz: proč je na ose x záznamu spánku čas ne v pravidelných intervalech (1,2,3,4, hod ale např. 0,23; 1,34; 3,52; apod.)? Neví někdo?

0 Like
Minolowemeik
Student
Možnosti

Ahoj ako si to vyriešil ? ďakujem 

0 Like