Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace na počasí

(Téma vytvořeno: 30-11-2023 06:39 PM)
1303 Zobrazení
Frosby
Voyager
Možnosti
Zdravím vás , zajímalo by mě jakou aplikací na počasí používáte 🙂 na kterou se můžete spolehnout 🤔 jen ze zvědavosti. Pokud bude vadit smažu 🫣🙃
0 Like
12 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Používám defaultní aplikaci od Samsungu (obr.1), reviduji v aplikaci yr.no (obr.2) a nejpřesnější je samozřejmě Meteoradar (srážky) obr. 3. Jako widget používám českou aplikaci in-pocasi (obr.4).1701372375726.jpg1701372375758.jpg1701372375792.jpg1701372582849.jpg
IT technik
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Taky používám primárně defaultní od Samsungu na srážkové detaily (třeba při plánování výletů apod...) používám Windy a Meteoradar, když chci vidět nástřel počasí trochu dál tak na to mám Accuweather. Widget dynamické počasí od Samsungu 👍 😄
Frosby
Voyager
Možnosti
Děkuji vám za vaše odpovědi 👍 já používám počasí a radar. Ale poslední dobou mi přijde celkem nepřesná tak hledám nějakou inspiraci u vás 🙂
Pamela68
Voyager
Možnosti
Já používám "weawow" a spokojenost👍 Komplexní, zdarma, spousta widgetů a bez reklam 👍
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weawow
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, mám sice na druhé ploše widget od Samsungu (ono víc záleží na zdroji dat než na tom, kdo dělal grafiku) a funguje to tak nějak jako předpověď počasí. Někdy se trefí, někdy je úplně mimo. Považuju to za hezký grafický prvek na ploše, ale že bych tomu svěřil svůj život, to se říct nedá.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Radar je jasan a na počasí používám Weawow, kde si můžeš měnit i poskytovatele předpovědi-a levituji mezi poskytovatelem Foreca a Accuweather   - dle dlouhodobé zkušenosti jsou nejpřesnější.Občas In počasí,to je fajn user friendly a celkem přesné. To default  Samsungu je otřesný-OTŘESNÝ nepoužitelný widget a když se  přes apku proklikneš na web ,okamžitě na tebe skáče mraky reklam.Fujky apka

Prochor48
Helping Hand
Možnosti
Používám počasí od googlu(weather. com) a KLARU. Spokojenost.
Ninebot
Voyager
Možnosti
Osobně už pár let na počasí používám tuto aplikaci. V mém případě jsem si zaplatil PRO verzi. V normální je vesměs vše úplně stejné, jen jsou tam malé bannery v podobě reklam. Aplikace má až 25 možností widgetu na obrazovce, možnost nastavení ikon počasí (realistická, kreslená), nastavení průhlednosti a barvy widgetu,možno nastavit i poskytovatele služeb a plno dalších "fičurek". Super možnost je nastavit si libovolné město v zahraničí a i v ČR. Takže člověk dopředu ví jak v dané lokalitě je. V případě deště používám ještě klasický meteoradar.1701443481707.jpg1701443481740.jpg1701443481776.jpg1701444026952.jpg
CHACKER
Explorer
Možnosti
Windy.com hlavně kvůli radaru na srážky a větru - dost u nás fouká a je dobré včas sklidit třeba slunečník...