o 21-04-2019 07:15 PM
Vážení vývojáři aplikace Camera / Fotoaparát,
po poslední aktualizaci telefonu (S8+, Android 9, one UI v1) je tato aplikace uživatelsky značně nepříjemná, troufám si tvrdit, nepřijatelná. Především volba fotografických režimů, včetně nutnosti přepínat režim k natáčení.
Swipovaní mezi režimy je zdlouhavé. Navíc, při každém režimu se aktivuje onen režim a tudíž dochází k další prodlevě.
Jako bonus, zmizel PRO režim při natáčení. Možnost fotit předním a zadním fotoaparátem současně chybí také.
Proč zmizela základní funkce "time stamp" při focení.
Nemají aktualizace zlepšovat funkce? Kde je focení se zapnutou lampou?
o 23-04-2019 02:42 PM
Zde se musím bohužel přidat, také mi nevyhovuje současný stav aplikace fotoaparát, kdy musím mezi focením a videem přepínat. Minulá verze, kdy jsem mohl ihned začít natáčet nebo fotit byla mnohem lepší.
Možnost fotit nebo nahrávat předním a zadním fotoaparátem současně byla naposledy v Galaxy S7. Už od Galaxy S8 tato možnost bohužel v nastavení není a také mi tento režim chybí, protože jsem ho občas také využíval.
o 09-05-2019 03:56 PM
Foceni ze zapntym LEd mi taky chybi btw
o 25-06-2019 11:51 PM
Súhlasím so všetkým a navyše mi chýba aj režim priestorovej snímky, ktorý som na starších modeloch využíval neustále.
o 25-06-2019 11:56 PM
27-06-2019 09:50 AM - upraveno 27-06-2019 09:59 AM
Tak dneska červnová aktualizace, která přidala navíc fotoaparátu v S9 režim noc.
Myslel jsem, že zmizel režim sport, ale po aktualizaci se jen tato možnost vypnula. Znovu jsem ji musel zapnout v nastavení fotoaparátu - režimy fotoaparátu - upravit režimy - zapnutí režimu sport.
Aktuálně mám tedy tyto režimy:
- Jídlo
- Široké selfie
- Noc
- Panoráme
- Pro
- Živé zaostř.
- Selektivní ostření
- Fotografie
- Video
- Superpomalý
- Pomalý pohyb
- Hyperčas
- Sport
Chybí mi ještě režim natáčet přední i zadní kamerou najednou současně (jako bylo v S7)