Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace Camera / Fotoaparát

(Téma vytvořeno: 21-04-2019 07:15 PM)
1523 Zobrazení
L01
Apprentice
Možnosti

Vážení vývojáři aplikace Camera / Fotoaparát,

po poslední aktualizaci telefonu (S8+, Android 9, one UI v1) je tato aplikace uživatelsky značně nepříjemná, troufám si tvrdit, nepřijatelná. Především volba fotografických režimů, včetně nutnosti přepínat režim k natáčení.

Swipovaní mezi režimy je zdlouhavé. Navíc, při každém režimu se aktivuje onen režim a tudíž dochází k další prodlevě. 

Jako bonus, zmizel PRO režim při natáčení. Možnost fotit předním a zadním fotoaparátem současně chybí také. 

Proč zmizela základní funkce "time stamp" při focení.

Nemají aktualizace zlepšovat funkce? Kde je focení se zapnutou lampou?

5 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zde se musím bohužel přidat, také mi nevyhovuje současný stav aplikace fotoaparát, kdy musím mezi focením a videem přepínat. Minulá verze, kdy jsem mohl ihned začít natáčet nebo fotit byla mnohem lepší. 

Možnost fotit nebo nahrávat předním a zadním fotoaparátem současně byla naposledy v Galaxy S7. Už od Galaxy S8 tato možnost bohužel v nastavení není a také mi tento režim chybí, protože jsem ho občas také využíval.

DDR333
Explorer
Možnosti

Foceni ze zapntym LEd mi taky chybi btw

Ewander
Student
Možnosti

Súhlasím so všetkým a navyše mi chýba aj režim priestorovej snímky, ktorý som na starších modeloch využíval neustále.

Ewander
Student
Možnosti
Súhlasím so všetkým a navyše chýba aj režim priestorovej snímky, ktorý som neustále používal.
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Tak dneska červnová aktualizace, která přidala navíc fotoaparátu v S9 režim noc.

Myslel jsem, že zmizel režim sport, ale po aktualizaci se jen tato možnost vypnula. Znovu jsem ji musel zapnout v nastavení fotoaparátu - režimy fotoaparátu - upravit režimy - zapnutí režimu sport.

Aktuálně mám tedy tyto režimy:

- Jídlo

- Široké selfie

- Noc

- Panoráme

- Pro

- Živé zaostř.

- Selektivní ostření

- Fotografie

- Video

- Superpomalý

- Pomalý pohyb

- Hyperčas

- Sport

Chybí mi ještě režim natáčet přední i zadní kamerou najednou současně (jako bylo v S7)