Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Apk airbank

(Téma vytvořeno: 29-11-2021 11:05 AM)
368 Zobrazení
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Dobry den, chci se zeptat jestli nekdo pouzivate aplikaci airbank spolu s nejnovejsim androidem 12. Jde mi o to ze po aktualizaci na android 12 mi aplikace airbank obcas vyhodi hlasku ze otisk byl zmenen a je potreba je zapnout v samsung pass. U equa bank mi to nedela. Je to nejaky bug nebo nejake zabezpeceni u air bank? Aplikaci airbank jsem v poslednich dnech neaktualizoval. Diky za poznatky
9 Odpovědi
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

aplikaci AirBank používám často, ale momentálně mám na Fold2 ještě Android 11. Aktualizace by měla přijít pravděpodobně v průběhu prosince, tak pokud by se tady do té doby nikdo nenašel, tak bych doplnil. Jinak aktuálně na Androidu 11 vše v pořádku.

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Dobre dekuju
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Co si o tom chovani myslite?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
A měnil jste nějaký otisk? U mě, když třeba i jediný otisk nastavím znovu, přestane fungovat zabezpečení před otisk prstu všude a je třeba to všude znovu potvrdit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Nemenil jsem vubec nic prave. Jina apka to nedela.
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Vymazal jsem data aplikace airbank i samsung pass
0 Like
JanHav
Helping Hand
Možnosti
Zajimavy je ze se mi to deje kazdy den. Chvili to funguje a pak zase.
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Pokud Vám to dělá pouze v aplikaci AirBank a nikde jinde to nedělá a čtečka funguje normálně, viděl bych to tedy asi na tu aplikaci. Data aplikací jste koukám smazal, tak asi počkat na aktualizaci aplikace. Ještě bych pro jistotu v aplikaci Samsung Members vyzkoušel v záložce získat pomoc - diagnostiku a zde rozpoznání otisků prstů, abych měl jistotu, že je zde vše v pořádku. Pokud ano, viděl bych to tedy spíše na problém v aplikaci.

0 Like
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Skusil bych aplikaci odinstalovat a nainstalovat znovu. Poté bych obnovil nové nastavení otisků prstů. Mě to pomohlo a již problém nemám.
0 Like