Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A41

(Téma vytvořeno: 14-03-2021 05:00 PM)
297 Zobrazení
Members_HxgMVKU
Student
Možnosti

Dobrý den, funguje na A41 nějaká aplikace pro nahrávání hovorů? dekuji

0 Like
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, vyzkoušejte ACR - nahrávání hovorů: https://galaxystore.samsung.com/detail/com.nll.acr

Na řadě S až do modelu S20 fungovala, na S21 bohužel už spíš ne. V nastavení apliakce nastavte zesílení vstupu na 15dB.

Pokud vám moje odpověď pomohla, můžete ji prosím označit jako řešení? Děkuji.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
@Libb aplikace ACR nahrávání hovorů mi funguje i na S21U 😉 akorát jí musíš stáhnout z galaxy store a ne z Google play 👍 nahraje z mikrofonu, ale slušně

0 Like
Members_HxgMVKU
Student
Možnosti

ACR stažená z galaxy store i Google play nahraje pouze z mikrofonu 

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Ano, ale na řadě S/Note do modelu 20 včetně to nahrává použitelně. Přímo z telefonní linky dnes nahrávat nejde, jediná možnost je nahrát buď firmware, který to podporuje (indonésie tuším) nebo použít thajskou SIM (nefunguje na S21).

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

FerdaXXL
Explorer
Možnosti
Potvrzuji ACR na S21U bohužel už nepoužitelné. B účastníka nahraje velice potichu. Byla to nejlepší aplikace. Předpokládám, že thajskou SIM koupím převážně Thajsku? Tak to se ta SIM ka asi dost prodraží, když budu muset koupit i dvě letenky a ubytko co?
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mám pocit, že tam nefunguje už ani ta SIM.

0 Like