Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Úchylka na aktualizace

(Téma vytvořeno: 13-01-2024 07:11 PM)
494 Zobrazení
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, nadpis zní a asi i je dost bizarní 🤣, ale chtěl bych se zeptat, jestli to má někdo stejně jako já. Pro mě z neznámého důvodu mám strašně rád aktualizace systému, aplikací atd. Například Windows 11 jsem měl ihned jak to šlo, přestože většina lidí na něj jen nedávalo jak to nefunguje atd. Doslova kontroluju aktualizace všeho možného denně, včetně zabezpečení Google play atd. Zajímalo by mě, jestli má někdo podobnou "úchylku" taky 😅.

Pěkný večer všem.
17 Odpovědi
VojtaKočí
Explorer
Možnosti
Ahoj @VLKOR , mám to úplně stejně ale aktualizace aplikací mě moc nebaví.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @VLKOR 

tak tohle mě pobavilo 🙂 osobně nekontroluji nic, pamatuji si, že jednou ano, když jsem potřeboval opravnou aktualizaci na hodinky, ale jinak opravdu ne. Kolikrát ji nainstaluji až po týdnu, buď se mi neukáže a mě nenapadne dát vyhledat nebo mi naskočí, ale vždy v nevhodnou dobu 🙂 Třeba dnes jsem nainstaloval aktualizaci na jedny sluchátka, přitom aktualizace je venku poměrně dlouho.

Pavel19
Voyager
Možnosti
Mám sice zapnuté automatické aktualizace, ale docela trvá, než se sami nainstalují. Takže prakticky denně jdu do Google Play, ale štve mě to. 😄 zbytečný zlozvyk...
BritneyBitch
Helping Hand
Možnosti
Zvážil bych návštevu psychologa. S tím se dá pracovat.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
Chce to na den odložit mobil a třeba si číst nebo jít ven 🤣1705183510460.gif
VLKOR
Helping Hand
Možnosti
.1705183619907.gif
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
_1705183726331.gif
0 Like
KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Zdravím, u mně je to nejistý. Nějaké aktualizace mám rád, nějaké ne, třeba u Windowsu, stáhnul jsem si ho v den kdy mi vyšel, a byla to blbost. A prostě se bojím co se změní a stane po updatu Windowsu. Aktualizace aplikací dělám pro nejlepší stabilitu aplikací a systému, ale kdysi jsem se tomu vyhejbal a nedělal jsem to, protože bylo několik aktualizací které něco podělaly, nelíbilo se mi to, ale ano, jsem jak vy, každý den kontroluju aktualizace všeho co mě napadne, taky i pro PC :face-with-tears-of-joy:
A dnes aktualizace aplikací kontroluju několikrát za den.
Třeba i teď se bojím aktualizovat hodně neaktuální Win 11, ale po překecání chatu v jednom streamu na Twitchi asi Windows updatnu, aby se třeba fixly problémy které s novým PC mám.(Je to Samsung fórum, ale proč tohle vynechat, že?)
Doufám že vám to stačilo a řeklo jaký mám názor a vztah k aktualizacím. Přeji hezký zbytek dne.:)
yetti1
Apprentice
Možnosti
Potvrzuji, na aktualizace na telefonu a aplikaci jsem taky trochu mag..., na pocitaci tak hrrr nejsem.