Užverti

What are you looking for?

atšaukti
Rodomi rezultatai 
Vietoj to ieškokite 
Ar turėjote omenyje: 

Google Play Store bug'as

(Topic created on: 06-04-2025 08:48 AM)
161 Peržiūros
Vexarity
Explorer
Parinktys

image
Aš šį screenshot padariau su savo A55, kodėl rodo antrą A55?

7 REPLIES 7
Paula_P
Community Manager
Parinktys

Labas, @Vexarity,

O ar pasirinkus „Šis įrenginys“ gali įdiegti norimą programėlę? Jei rodomi du įrenginiai, pabandyk atnaujinti „Google Play Store“ ir telefoną. Taip pat patariu išvalyti „Google Play Store“ programėlės talpyklą.

3S-TI
Pioneer
Parinktys

@Vexarity, rodo ir man. Ir jau kuris laikas jei gerai pamenu. Gal ką su telefonu darėte: keisti nustatymai, atstatyti, modifikuotas ir pan.?

Vexarity
Explorer
Parinktys
Ar tai gali būti dėl Saugiojo aplanko?
rokasgilys
Samsung Members Star ★
Parinktys
Sveiki, @Vexarity,
Prisijunkite prie „Google Play“ per naršyklę (https://play.google.com/library/devices) ir eikite į „Mediateka ir įrenginiai“ nustatymus. Ten turėtumėte galėti atžymėti įrenginius, kurių nenaudojate, kad juos pašalintumėte iš atsisiuntimo peržiūros.
rokasgilys Parašas
3S-TI
Pioneer
Parinktys

@Vexarity, nemanau. Pas mane saugus aplankas net neišpakuotas, o ir rodo. Aš po factory settings čia kažkada pastebėjau tai Google parduotuvėje. Gali būti, kad buvau jau ir ankščiau.

@rokasgilys, čia ne tame klausimas. Dubliuojasi iš kažkur tas pats telefonas Google Play, nors yra tik vienas. 

0 Kudos
rokasgilys
Samsung Members Star ★
Parinktys

@3S-TI, suprantu, kad ne to klausiate. Tiesiog tai gali būti vienas iš galimų sprendimo būdų. Jei vis dar susiduriate su šia problema, apsilankykite „Google paskyros“ nustatymuose ir peržiūrėkite, prie kokių įrenginių esate prisijungę. Jei matote du tokius pačius įrenginius, pašalinkite tą, kuris buvo prijungtas (arba aktyvuotas) anksčiau.

rokasgilys Parašas
0 Kudos
3S-TI
Pioneer
Parinktys

@rokasgilys, žinau apie tai, man netrukdo, kad dubliuojasi. Nekreipiu dėmesio jau gan senai, tiesiog pamačiau, kad @Vexarity apie tai užsiminė, tai ir parašiau. Situacija keista ir neaišku kas ją išsaukia, bet dėl to gyvenimas man sunkesnis netampa 😄

0 Kudos