dátum: 13-01-2023 06:52 PM
USB B - USB C kábelen keresztül csatlakoztattam a Samsung S8-as telefonomat a digitális zongorámhoz, de nem történt semmi, nem jelez ki a telefon semmit. A kábel más eszközzel működik, és a telefon számítógéphez megfelelően csatlakozik. Mi lehet a gond?
Megoldva! Ugrás a megoldáshoz.
dátum: 14-01-2023 02:56 PM
@tnoemi6678
Nem tudom milyen alkalmazást próbálsz használni, de a CASIO MUSIC SPACE nem kompatibilis az említett zongorával, ahogy az a Play Áruházban található leírásában is olvasható.
Az alábbi, nyílt forráskódú applikációkat érdemes még kipróbálni az említett problémára:
https://github.com/philburk/android-midisuite
A fentieken kívül pedig szintúgy ajánlott a zongorához való kapcsolódás előtt alapértelmezetten beállítani a MIDI protokoll használatát a Beállítások➡Fejlesztői beállítások➡Alapértelmezett USB-konfiguráció➡MIDI helyen.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 13-01-2023 07:07 PM
dátum: 13-01-2023 08:18 PM
És ebben az esetben van megoldás? Vagy el kell fogadni hogy sehogy nem lehet csatlakoztatni a kettőt?
dátum: 13-01-2023 10:47 PM
dátum: 14-01-2023 12:09 AM
dátum: 14-01-2023 12:22 AM
Szia,
Mi a zongora pontos neve, amihez csatlakoztatni próbáltad a Galaxy okostelefonodat?
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 14-01-2023 10:34 AM
Casio Celviano AP-250. Már elég régi (kb. 10 éves), de reméltem hogy kompatipilissé lehet tenni valahogy telefonnal és nem csak számítógéppel. Az app amit szeretnék használni sajnos csak telefonon elérhető.
dátum: 14-01-2023 11:05 AM
dátum: 14-01-2023 02:56 PM
@tnoemi6678
Nem tudom milyen alkalmazást próbálsz használni, de a CASIO MUSIC SPACE nem kompatibilis az említett zongorával, ahogy az a Play Áruházban található leírásában is olvasható.
Az alábbi, nyílt forráskódú applikációkat érdemes még kipróbálni az említett problémára:
https://github.com/philburk/android-midisuite
A fentieken kívül pedig szintúgy ajánlott a zongorához való kapcsolódás előtt alapértelmezetten beállítani a MIDI protokoll használatát a Beállítások➡Fejlesztői beállítások➡Alapértelmezett USB-konfiguráció➡MIDI helyen.
dátum: 28-01-2023 01:09 PM
Esetleg a gyártó supportja felé lehet megérne egy emailt.