Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Ujjlenyomat üvegfóliával

(Témakör létrehozásának dátuma: 13-04-2022 08:41 PM)
5361 Megtekintések
Jakiboy
Explorer
Beállítások

Sziasztok! 

S22 ultránál már a második üvegfóliát rakom rá és sajnos nem működik vele az ujjlenyomat olvasó. Az egyik olyan volt ahol kicsit más üveg textúra volt kvázi ki volt hagyva az ujjad helye de azzal sem volt jó. Nélküle persze jó, de nekem kell a kijelző védelem. 

Tud valaki esetleg olyan fóliát amivel működik a kijelző alatti ujjlenyomat leolvasó?

Köszönöm

Üdvözlettel

#

20 Válaszok
Paris99
Pathfinder
Beállítások
Szia,
ha nem ragaszkodsz az üveghez, akkor tudom ajánlani a ses-ekben kapható vágható szilikonos fóliát, ezek is egész jól védenek és biztosan működik velük az ujjlenyomatolvasó.
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szintén a Samsung által gyártott üvegfóliát tudom ajánlani, de biztos van olyan külső cég is, aki megfelelőt gyárt az említett modellre.

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

0 tetszik
elizaF
Apprentice
Beállítások
Szia!
Én is nagyon sok fóliát kipróbáltam, és ez lett a tökéletes. https://gorillagsm.hu/Samsung-S22-Ultra-Type-Gorilla-3D-UV-Ragasztos-uvegfolia-es-UV-Lampa-atlatszo?...
A boltban fel is rakják, nagyon kedvesek.
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Szia!

Nem egyszerű az eset, mivel a vastagabb üvegfólia megtöri az ujjlenyomat kivetülő lézereit (vagy mitudomén minek nevezik) és az okozza, hogy az ujjlenyomat-olvasás bukdácsol. Amit érdemes fejben tartani, hogy feltétel után is érdemes ugyanazt az ujjat hozzáadni a többi mellé.

AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Whitestone Dome fóliát merem javasolni, Galaxy Note10+-nál működik az ujjlenyomat olvasó vele.
Nyilván picit jobban rá kell nyomni az ujjat a plusz üveg miatt, de gond nélkül felold.
Amit még tudok tanácsolni, hogy érdemes a feloldásra használt ujjat minnél több feloldási pozícióban, akár többször is beregisztrálni, ezzel is tanítva a szenzort.
fabelaa
Apprentice
Beállítások
A gorilla fóliát tudom én is ajánlani, az egyetlen aminél nincs fekete keret a fólia körül és teljesen fedi a lekerekített részt is. Plusz ezzel az ujjlenyomatolvasó is működik
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások

Shield fólia esetleg? 

0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Következőnek én is ki fogom próbálni a márkaboltokban kapható üveget az S22 Ultrámon.
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Van olyan márkabolt, ahol a Panzer glass van csak, de még múltkor megnéztem és szörnyű. 😅