dátum: 26-06-2021 12:59 AM
Sziasztok!
A napokban találkoztam egy viszonylag gyakori esettel, melynek tanulságát szeretném megosztani veletek, illetve hogyha veletek is hasonló történik ne essetek pánikbas, lehet, hogy van megoldás! A következő történt: egy kedves barátom felkeresett egy szép délutáni napon, hogy hatalmas baj történt! Történetem alanya kezéből véletlenül kicsúszott a készülék, és látszólag teljesen tönkre ment, a kijelző nem reagál, teljesen használhatatlan 😱. Viszont tele volt képekkel, videókkal, amik nem voltak szinkronizálva semmilyen felhő alapú tárhelyre, így csak a telefonon léteznek, és nagy szükség van rájuk.
Rövid diszkurzus után kiderült, hogy amint ez javarészt szokott lenni, így ebben az esetben sem ment tönkre az egész készülék, 'csupán' a kijelző. Érzékelhető ez abból is, hogy a bekapcsoló gomb nyomvatartásánál a készülék rezzen egyet, vagy ha töltőre helyezzük, esetleg felhívjuk, és kicseng. Itt leszögezném, hogy a szóbasn forgó telefon egy Samsung Galaxy Note 9 volt, így tudtam, hogy létezik egy nagyon egyszerű, de nagyszerű alternatíva a készülékhez való hozzáférésre: Dex!
A Samsung készülékei közül rengeteg támogatja a Dex funkciót, amely - és egy Type C - HDMI kábel - segítségével gyorsan és egyszerűen ráköthetjük telefonunkat egy monitorra, és miután automatikusan átvált az asztali kezelő felületre, már kezelhetjük is sérült okostelefonunkat! Ezen példából kiindulva a rákötés után csatlakoztattunk billentyűzetet és egeret is, illetve a Dexből átváltottunk az egyszerű képernyő tükrözésre. Így teljkes körűen le tudtuk szedni a képernyőzárat ( PIN és biometrikus adatok ), és el tudtuk indítani az adatmásolást, ami pikk-pakk kész is lett!
Ugyan így a billentyűzet plusz egér kombó hasznos lehet akkor is, ha kijelzőnk még látható, viszont érintésre nem reagál. Ilyennel is találkoztam már, ez még a jobbik eset, hiszen szinte bármelyik okostelefonhoz csatlakoztatható külső periféria Bluetooth vagy kábel segítségével, és így már minden megoldhatóvá válik!
Történetem átadni kívánt tanulsága: nem szabad pánikba esni! Napjaink okoskészülékei az esetek többségében elég strapabíróak ahhoz, hogy egy komolyabb meghibásodás esetén is maradjon lehetőség adataink kimentésére. Lehet ez a folyamatos szinkronizálás felhő alapú tárhellyel, manuális adatmentés külső tároló egységre, vagy különféle perifériák használata telefonunk irányítása céljából!
Remélem segíteni fog másoknak is ez a kis cikk, és sokak adatai kerülnek majd megmentésre! Szintén remélem, hogy még nem fordult elő veletek ilyesmi, vagy ha mégis, sikeres volt a mentőakció! De ha már itt tartunk, megkérdezem: előfordult már veletek ilyen, vagy hasonló? Kiváncsian várom a történeteket, megoldásokat!
dátum: 26-06-2021 10:44 AM
Hasonló alternatíva tud lenni a Mobil megkeresése szolgáltatás is, melynek segítségével biztonsági mentést készíthetünk felhőbe.
Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!
dátum: 26-06-2021 03:54 PM
Köszi, hasznos kis ötlet .
dátum: 28-06-2021 09:38 AM
Szia,
Hasznos infó, köszönjük!
dátum: 28-06-2021 05:40 PM
Szia @RozvM !
Hát nekem ez a mentésfolyamat még sosem sikerült. Ha pedig összejött, akkor maga a visszaállítás nem futott végeredményre. Azt sajnálom, hogy a Samsung Cloud-ból nem lehet utána közvetlenül lementeni a PC-re a back up-ot!
29-06-2021 12:44 PM – szerkesztés: 29-06-2021 12:45 PM
Köszönöm Mark V, ezt kihagytam, köszi hogy kiegészítetted vele a cikket!
dátum: 30-06-2021 08:10 AM
Szia Olivér. Szerencsére én nem töröm a telefonokat. Viszont mindenkinek javaslom, hogy legyen bekalcsolva a Google a Samsung fiól szinkronizálása.
Üdv. AndrasK
dátum: 30-06-2021 04:50 PM
Szia Olivér!
Köszi az infókat, sajnos elég gyakori az embereknél a törés...
Üdv.:
AnitaI.
dátum: 30-06-2021 11:28 PM
Jó tudni ezt Nem is gondoltam, hogy erre is jó lehet a DeX, bár még nem törtem össze a telefonom