Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy Tab S7+ vs Samsung Galaxy Tab S8+

(Témakör létrehozásának dátuma: 28-02-2022 07:42 PM)
151 Megtekintések
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ahogy a címből is látjátok, ismét egy összehasonlítást hoztam el nektek, hogy megmutassam mennyit fejlődött az előd modellhez képest a Samsung Galaxy Tab S8+.  Most be fogom nektek mutatni a főbb különbségeket a termékek között, hogy jól látható legyen a fejlődés.

Kezdjük is először a processzorral, hiszen Hardveresen történt a legnagyobb fejlődés, hiszen egy Snapdragon 8Gen1 SoC lapka dolgozik a Samsung Galaxy Tab S8+ készülékben, ami jelenleg a legerősebb lapka a piacon, az előd modellben pedig egy Snapdragon 865 Plus dolgozott. RAM-ok tekintetében is történt változás, hiszen míg előbbi 6 GB RAM-al volt felszerelve, addig az újdonság már 8GB RAM-ot kapott meg. A belső tárhely maradt 128GB, viszont ez tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével.

A kijelző maradt ugyan akkor és a Super Amoled panel sem változott, viszont az üveg erősebb lett, hiszen Gorilla Glass 5-ös védelemről beszélhetünk. Az akkumulátor kapacitása is maradt 10090 mAh-es, amit 45W-al lehet tölteni vezetékesen.

AnitaI_0-1646073659024.jpeg

Amit még fontos kiemelni a változásnál, az a kamerák, hiszen nem csak, hogy tovább fejlődött a kameratechnológia, de a megapixel felbontás is magasabb lett, mind az előlapon mind a hátlapon. A szelfi kamera felbontása 8 MP-ről 12 MP-re nőtt a Samsung Galaxy Tab S8+ készülékben, amivel még jobb videó beszélgetések lebonyolítására van lehetőség, feljavult minőségben. A hátlapi főkamera nem változott, maradt a 13 MP-es F 2.0-ás rekeszértékű lencse, viszont az ultraszéles látószögű kamera 6 MP-es lett, így minőségibb fotókat készíthetünk vele.

Az S-pen is tovább fejlődött, hiszen lecsökkent a toll válaszideje, így még tökéletesebb a termékkel való jegyzetelés vagy rajzolás. Továbbá a szoftveres támogatottság is megnövekedett, az újdonság már 5 éven keresztül kapja majd meg a legújabb frissítéseket. Amit viszont még a csomagolással kapcsolatban érdemes kiemelni, az az, hogy sokkal vékonyabb dobozban érkezik a Samsung Galaxy Tab S8+, amiben csupán egy Type-C-Type-C kábelt találunk és egy S-Pent.  Ez nem meglepő, hiszen a dél-koreai gyártó elhivatott a környezetvédelme mellett, így ahogyan az okostelefonoknál így itt is szinte 100%-ban műanyagmentes a csomagolás, a töltőfejet pedig külön kell beszerezni, ha otthon nincs kéznél egy sem.

Mit gondoltok ezekről a készülékekről?

Szép hetet nektek!

Üdv.:

AnitaI.

5 Válaszok
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

Sajnos kézben még az utódot nem fogtam, de meggyőzőek az érveid.

0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Krisz!

Köszi szépen!

Örülök, hogy tetszik az írásom!

Üdv.:

AnitaI.

0 tetszik
Barni_125
Pioneer
Beállítások
Szia, köszi a sok hasznos infót, én személy szerint nem fogok egy generációt váltani,(megvárom az s9-es szériát) ami igazából nekem fontosabb lehet, az az új Snap.8Gen 1, a kamerák nálam nem fontosak egy tabletnél,mert hátlapit egyáltalán, előlapit, meg nagyon ritkán használom, az s-pen válasz ideje, biztos észrevehető, de nekem ez is tökéletesen megfelel, és még a mai napig meglepődök, hogy az s7-nek is milyen jó a válasz ideje😀. A gyorsabb töltés se fontos, nálam annyira, mert rontja az aksit. Viszont amit nagyon támogatok, hogy a kiegészitők ugyanazok, tab s7 tok jó az s8-ra is. Jó, hogy a tab s8/8+ hasonló méretekkel debütált, mert szerintem ezek nagyon kézreálló modellek. Összegezve, nagyon jó kis gép lett a mostani generació, de én várok még egy szériát, a tab s7 is megkapja még az android 13-at tudtommal.
0 tetszik
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Barni_125!

Örülök, hogy tetszett az írásom!

Szép hetet!

Üdv.:

AnitaI.

AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Anita! 

Köszi a cikket! Nagyon király az új modell. 

0 tetszik