Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy S24 vs Samsung Galaxy S25

(Témakör létrehozásának dátuma: 08-02-2025 09:37 AM)
231 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Most egy kis összehasonlítást is hoztam nektek a Samsung Galaxy S24 és Samsung Galaxy S25 készülékről. Ez egy ideig hasznos lehet sokaknak, hiszen mindkét modell forgalomban lesz még, nem csak az újdonság. Itt legfőképp a különbségeket fogom nektek bemutatni, az árazást és hogy miért érdemes az újabb termék mellett dönteni, ha már elhatároztuk magunkat.

Mint ahogy láthattátok a Samsung Galaxy S25 szériára egy bevezető előrendelési akció keretein belül érhető el így most ezt is figyelembe véve fogom az összehasonlítást elvégezni.

Kezdjük először azzal, hogy miben változott a Samsung Galaxy S25. Itt elsősorban néhány hardveres változásról beszélhetünk, valamint nagyon sok szoftveres újításról is. Az első, amit mindenképpen ki kell emelni a Samsung Galaxy S25 felé az a Snapdragon 8 Elite For Galaxy, ami jelenleg a legerősebb hardver a piacon. Ez 30% feletti teljesítmény javulást hoz az előd modellekhez képest, ami előjön a képalkotásban a készülék stabilitásában, a játékélményben és az akkumulátor üzemidőben is, attól függetlenül, hogy az akkumulátor kapacitás és a kamera lencsék nem változtak. Ami segíti még a kiegyensúlyozott teljesítményt az a megnövelt párakamra, ami a hűtésben igen nagy szerepet játszik. Persze az sem hátrány, hogy a RAM mérete 12 GB-ra emelkedett, mindegyik kivitel esetében és van 512 GB-os kivitel a hazai piacon is. Szoftveresen is tetten érhető a változás, a ONE UI 7 sok változást hozott, több mesterségesintelligenciás újítással. Ugyan úgy 7 év a szoftveres támogatottság, mint az S24-es modellekre, viszont mivel most jelent meg az S25 ez is érv lehet amellett, hogy azt válasszuk.

Most lássuk az árazást:

Samsung Galaxy S24 5G 128 GB: 299.999 Ft

Samsung Galaxy S24 5G 256 GB: 329.999 Ft

Samsung Galaxy S25 5G 128 GB: 379.999 Ft

Samsung Galaxy S25 5G 256 GB: 409.999 Ft

Samsung Galaxy S25 5G 512 GB: 499.999 Ft

A mostani akciók pedig a következők: A Samsung Galaxy S24-ek esetén a Media Markt üzletekben készülék beszámítás érhető el magánszemélyeknek, tehát ha valaki lead egy régi készüléket kap 20.000 Ft kedvezményt, valamint, ha a leadott készülék további értéket képvisel, ezt az összeget tovább lehet növelni.

A Samsung Galaxy S25 esetén pedig tárhely duplázós akció érhető el, tehát, ha valaki a 256 GB-os készüléket meg akarja vásárolni, megkapja az 512 GB-os modellt ugyan azon az áron, valamint 50 % kedvezménnyel vásárolhat magának gyári tokot.

2 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
szerintem amíg bevezetési akciók vannak az S25 szérián, addig megéri azokat választani, utána talán inkább az S24-eket egy átmeneti ideig, aztán amikor megint akciózzák az S25 szériát, akkor megint inkább azt, mindkettő széria szuper lett szerintem
0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Én is úgy érzem, hogy  amíg ki tudják használni az előrendelési akciókat az S25 széria jobb választás.

0 tetszik