Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy S21 Ultra VS. Samsung Galaxy Z Flip 3

(Témakör létrehozásának dátuma: 24-11-2021 12:15 AM)
150 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Ahogy azt már megszokhattátok, többször hozunk nektek olyan tartalmakat, amikor azonos árkategóriában versenyző Samsung okostelefonokat hasonlítunk össze annak érdekében, hogy nektek könnyebb legyen a választás a vásárlásnál. Most két prémium kategóriás okostelefont szeretnék nektek megmutatni, amik hasonló áron indulnak harcba, mégis nagyon különböznek.

Szeretném megmutatni nektek a Samsung Galaxy S21 Ultra és Samsung Galaxy Z Flip 3 közti különbségeket. Előbbi 128 GB-os változata egy jó akció keretein belül megvásárolható akár 399.999 Ft-os áron, míg utóbbi 128GB-os változat normál ára ugyan ennyit kóstál. Színek tekintetében a Samsung Galaxy S21 Ultra fekete és ezüstszínben érhető el Magyarországon, míg a Samsung Galaxy Z Flip 3 zöld, fekete, bézs és rózsaszín színben.

Természetesen mindkét modell csúcs képességekkel van felvértezve, viszont akadnak olyan specifikációk, amikben előnyt élvez egy-egy modell. Ilyen például a kialakítás. Habár kétségkívül a Samsung Galaxy S21 Ultra kinézete az egyik legjobb a piacon, mégis ebben a termékelőnyben a Samsung Galaxy Z flip 3 nyeri a versenyt szerintem, hiszen nem egy megszokott okostelefon formát kapunk, hanem egy kis dizájnterméket, ami kis helyen is elfér, emellett a kijelző is hajlított. Ezt mindenképpen érdemes megnézni egy hivatalos forgalmazónál és ki is próbálni, hiszen akkor érezhetjük csak a különbséget.

Hardveresen mindkét termékben egy csúcslapka szerepel. Itthon a Samsung Galaxy S21 Ultra Exynos 2100-as lapkával van felszerelve 12 GB RAM mellett, míg a Samsung Galaxy Z Flip 3 Snapdragon 888-al ás 8 GB RAM-al szerepel.

Névtelen.png

Ha a kamerákat vesszük figyelembe, akkor egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy a Samsung Galaxy S21 Ultra egyértelműen viszi a prímet. Természetesen azért, mert itt a fő fókuszpont a kamerán van, míg a Samsung Galaxy Z Flip 3-nál a kijelző a lényeg.

Összességében elmondható, hogy akinek a legfontosabb egy készülékben a kamera, akkor annak a tökéletes választás a Samsung Galaxy S21 Ultra, ha pedig egy kis helyen elrejthető csúcsprocesszorral felszerelt gyors okostelefonra van szükséged, nem megszokott dizájnnal és magasfokú innovációval, akkor a Samsung Galaxy Z Flip 3 a tökéletes választás számodra.

Nektek mi a tapasztalatotok a készülékekről? Használtátok esetleg valamelyiket? Írjátok meg.

Üdv. AndrasK

4 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az összefoglalót. 

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Gyakori kérdés szerintem az ügyfelek részéről, hogy akkor a két prémium kategória közül melyiket is válasszák, melyik illik inkább hozzájuk, úgyhogy ez egy hasznos összefoglaló. 😊
0 tetszik
VDavid_
Black Belt 
Beállítások
Köszi!

Bár sose lesz nekem egyik se max 15 év múlva ha az áruk: ↘️😆
0 tetszik
Nyck
Troubleshooter
Beállítások
Szia!

Nekem egy S21 Ultra van már február óta. Az eddigi legjobb telefon, amit használtam. Remek képeket lehet vele lőni, gyors, fantom ezüst színben meseszép, a kijelzőre egyszerűen jó ránézni, az S Pen támogatás is nagy előny... Nem tudnék rá semmi rosszat mondani, tényleg minden igényt kielégít. Összességében megérte rá ennyit áldozni.
A Z Fold és a Z Flip is tetszenek, de szerintem még van hová fejlődniük. Az irány mindenképpen jó. Majd talán pár év múlva beruházok egyre... 😊
0 tetszik