Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 
Ugrás a megoldásra MEGOLDVA

Eredeti témakör:

Samsung Galaxy S10 Plus VS 25W-os töltés

(Témakör létrehozásának dátuma: 12-05-2021 07:40 PM)
624 Megtekintések
Holly08
Journeyman
Beállítások

Sziasztok,

Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy van egy Galaxy S10 Plus-om és olvastam, hogy továbbra sem kapott 25W töltésű támogatást/kompatibilitást, és ezáltal ha 25W-os adapterrel tölteném vezetéken keresztül akkor 18W-nál nagyobb áramot nem is venne fel a készülék (ha jól olvastam ez a max nála), a kérdésem az lenne, hogy ezzel károsodik-e a telefon akkumulátora ha 25W-os gyári adapterrel tölteném?

A válaszokat előre is köszönöm. 🙂

Dóri

1 Megoldás

Elfogadott megoldások
Megoldás
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Ha a 25W-os töltő Samsung, akkor biztosan nem fogja károsítani. Bármilyen gyors töltés lényege, hogy a töltő és a telefon kommunikál egymással. Ha kompatibilisek, és a szabvány ugyanaz, akkor se a telefon, se a töltő nem fogja a max fesz és áram fölé engedni a töltés.

És bocsi, ez nyilván csak az én szememet szúrja nagyon, hogy "18W-nál nagyobb áramot nem is venne fel a készülék"
A "W" a Watt, azaz teljesítmény mértékegysége, másképpen az átfolyó áram, és a feszültség szorzata :smiling-face:

Üdv,
Soma

Megoldás megtekintése az eredeti bejegyzésben

3 Válaszok
Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Figyelmedbe ajánlom a következő bejegyzéseket a kérdéseddel kapcsolatban:

Töltési szokások

Vezeték nélküli töltés vs vezetékes töltés. Melyik a jobb? 

S10 ek. 25watt töltés??? 

0 tetszik
Megoldás
SomaE
Samsung Expert
Beállítások

Szia,

Ha a 25W-os töltő Samsung, akkor biztosan nem fogja károsítani. Bármilyen gyors töltés lényege, hogy a töltő és a telefon kommunikál egymással. Ha kompatibilisek, és a szabvány ugyanaz, akkor se a telefon, se a töltő nem fogja a max fesz és áram fölé engedni a töltés.

És bocsi, ez nyilván csak az én szememet szúrja nagyon, hogy "18W-nál nagyobb áramot nem is venne fel a készülék"
A "W" a Watt, azaz teljesítmény mértékegysége, másképpen az átfolyó áram, és a feszültség szorzata :smiling-face:

Üdv,
Soma

Holly08
Journeyman
Beállítások
Rendben, köszönöm a gyors válaszokat 😊
0 tetszik