dátum: 31-08-2020 07:08 PM
Sziasztok!
Manapság egyre divatosabb lett ökoszisztémában gondolkodni a gyártók saját termékei között. Röviden annyit tesz ez, hogy az azonos márkájú termékek egymással jobban, gördülékenyebben kommunikálnak. Nincs ezzel másként a Samsung sem, igyekszik kiépíteni a vásárlókban a márka iránti szeretetet, olyan szolgáltatásokkal, melyet csak az ő felhasználóik kapnak meg.
Ebben a bejegyzésben a saját kis hármasomról fogok nektek írni, mit, hogyan és mióta használok. Vágjunk is bele!
A lelke mindennek - a telefon
Immár lassan egy éve használok egy Galaxy S10 telefont. Azóta a gyári fóliája van rajta, tokban volt tartva mindig is, makulátlan így hát. A fólia ugyan már kissé viseltes, de a funkcióját ellátta - a kijelző alatta karcmentes.
Imádom a sztereó hangszóróját, a gyönyörű kijelzőjét, a kameráját! Minden fotót azonnal a Google fiókomba ment a telefon, így PC-n, vagy bármilyen más eszközön azonnal hozzá tudok férni.
Ha csak valamit feljegyzek, ott a Samsung Notes. Minden másik eszközön látom azonnal, de tudom küldeni tovább Word formátumban is a dolgokat. Telefonszámaim mind a Google, mind a Samsung fiókomban is el vannak mentve, ha telefont váltanék, így csak egy bejelentkezés és minden mehet tovább! (No, de ott van a Smart Switch is ám!)
Mindent elérek róla, bárhol, bármikor. Kell ennél több?
De csak, hogy legyen kritika is: nekem az akkumulátor kissé szűkösen elég egy napra. Habár folyamatos WiFi/4G, bluetooth, szinkronizálás megy a telefonon, még így is kihúzok vele egy napot. Igaz, mire hazaérek már csak 5-10% szokott maradni benne.
Egy tablet - a komolyabb dolgokhoz
Ha esetleg munkában kellene egy riportot, vagy bármilyen e-mailt írnom, mindig ott van nálam egy Tab S6. Nagy kijelzőjén, a billentyűzetes tokkal baromi gyorsan be lehet vele bármit pötyögni, vagy éppen a tollal felskiccelni.
A fotókat telefonomról elérem, csak net kell neki és minden fájlom azonnal kéznél!
De ez nem csak erre jó ám! Ha videót akarok nézni, vagy netán filmet, sokkal nagyobb élmény, mint egy telefon méretű kijelzőn bámulni a tartalmat! A négy AKG hangszóró, a Dolby Atmos funkcióval pedig egyenesen zseniális hangzást biztosít!
Munka és szórakozás egy eszközben!
Nem elfelejteni azt sem, hogy a hívástovábbítás folyamatosan be van kapcsolva. Így ha a telefonomra érkezik egy hívás, azonnal látom a tableten, sőt fogadni is tudom rajta - plusz SIM kártya nélkül! Nagyon jól tud jönni ám ez is...
Jó hangzás - mindenhol
Az utolsó eszközöm pedig egy Buds+. Ezzel bárhol, bármikor tudok nagyszerű minőségben zenét hallgatni! Csak felnyitom a töltőtokot, mire pedig a fülemben a fülhallgató, már csatlakozott is a telefonhoz - vagy éppen a tablethez. Még 2 klikk és már szólnak is a kedvenc számaim!
Ami nagyon tetszett az első használatkor, hogy azonnal látta a telefon és a tablet is, hogy egy Buds+ vár a kapcsolódásra. Nem kellett a beállításokban kalamolni, Bluetooth eszközöket keresgélni, azonnal a főképernyőn tudtam csatlakozni hozzá! Kényelmes és egyszerűen tökéletes!
Összegzés
Évek óta már csak Samsungokat használok - nem véletlenül. Mindig a megfelelő minőséget kaptam, a legújabb technikával. Gyorsak, amire használom őket, tökéletesen megfelelnek. Talán nem is fogok váltani egy pár évig még, hisz ami bevált, azt miért cseréljem le? Na jó, talán egy új Note...talán egy új Tab...talán egy óra is...? Egy biztos, hogy mindenképp Samsung!
Ti milyen Samsung eszközöket használtok?
Üdv:
Marci
dátum: 31-08-2020 08:13 PM
Szia Marci!
Én személy szerint egy Z Flip okostelefont, TAB S6 táblagépet és Gear S3 Frontier készülékeket nyúzok a mindennapokban! Eddig egy Samsung készülékkel sem volt kifogásolni valóm, épp ezért nem is tervezem elhagyni a márkahűségem :).
dátum: 01-09-2020 12:44 PM
Szia Marci,
Nagyon szeretem a Samsungban, hogy mindent mindennel össze lehet kapcsolni. Én jelenleg egy note 10-et használok, egy Watch Active órával, van egy Samsun Tv-nk ami persze össze van kapcsolva telefonnal a Smart Thing appon keresztül
dátum: 21-09-2020 12:28 PM
Szia Marci!
Nagyon szeretem a Samsungot!
Én is Samsung tabletet, órát Budsot, telefont használok!
Nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz ezek a készülékek. Rengeteg hasznos beállítás áll rendelkezésre pl Ha a Buds dobozát kinyitom a telefonomra egyből csatlakozik is!
Nagyon kényelmes.
Köszi a cikket!
Üdv. AndrasK