Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S22 Ultra Leakek

(Témakör létrehozásának dátuma: 25-11-2021 12:34 PM)
321 Megtekintések
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

S22 Ultra Leakek

s22u.jpg

Várhatóan az S22 Ultra a flaghship készülék többi tagjával februárban jelenik meg, nézzük milyen adatok szivárogtak ki eddig a készülékről és mire számíthatunk a legújabb Samsung csúcskészüléktől.

A Samsung Galaxy S21 Ultra 2021 januárjában került bemutatásra, bár ez korábban volt, mint a vállalat szokásos Galaxy S sorozatának bevezetése. 2021 előtt a kínálat februárban jelent meg, és márciusban vált elérhetővé.

Egyelőre nem világos, hogy január lesz-e a Galaxy S sorozat megjelenésének dátuma, vagy a Samsung visszatér a korábbi mintához. 2022. február 8-i dátumot javasoltak, az értékesítés időpontja pedig 2022. február 18-át, bár hivatalosan semmit sem tettek közzé. 

A pletykák szerint a Samsung Galaxy S22 Ultra nagyobb dizájnváltozást fog kapni a hátsó kameraház tekintetében, mint az elődeikhez képest a szokásos S22 modelleknél.

Valós képek is készültek, amelyek azt sugallják, hogy az S22 Ultra-nak egyáltalán nem lesz háza, csak megemelt kameralencsék vannak a hátulján. Felmerült  egy beépített S Pen – amit a valós életképek is alátámasztanak.

MarkV_0-1637835707810.png

Kijelző

6,81 hüvelykes, Quad HD+
120 Hz adaptív képfriss

A Samsung Galaxy S21 Ultra 6,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A pletykák azt sugallják, hogy a Samsung csökkentheti a kijelzőinek méretét az S22-es kínálatban, így egyelőre nem világos, hogy az S22 Ultra milyen képernyőméretet kínálhat. A karcsúbb kereteket és a kijelzők lekerekített sarkait várhatjuk a készüléktől.

Azt várnánk, hogy az S22 Ultra továbbra is nagyobb felbontást és ívelt kijelzőt kínál, mint a normál S22 és S22+, bár ez egyelőre csak feltételezés.

Hardver és specifikációk

Következő generációs Qualcomm Snapdragon és Exynos lapkakészletek várhatóak.Legalább 12 GB RAM, de töltő nincs a dobozba.
Egyelőre nem világos, hogy a Samsung Galaxy S22 Ultra hardveres szempontból mit kínál majd, bár valószínűleg a következő flagship Qualcomm Snapdragon processzor kerül a fedélzetre – amely valószínűleg decemberben fog megjelenni, és a pletykák szerint Snapdragon 898-nak hívják – vagy a következő generációs Exynos 2200 lapkakészlet AMD-vel, régiótól függően.

Ami a többi specifikációt illeti, valószínű, hogy az S22 Ultra elődjéhez hasonlóan legalább 12 GB RAM-ot kínál majd, és legalább 128 GB tárhellyel rendelkező alapmodellben érkezik. Az S21 termékcsalád nem támogatja a microSD-t, ezért gyanítjuk, hogy nem valószínű, hogy az S22 sorozat ezt újra bevezeti.

Nagyjából biztos, hogy az összes S22 készülék 5G-kompatibilis lesz, és azt várnánk, hogy az S22 támogatja a gyorstöltést és a gyors vezeték nélküli töltést. A Samsung megerősítette, hogy a töltő nem érkezik a dobozba. 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd – akárcsak az S21 Ultra, bár vannak olyan állítások, hogy támogatni fogja a 45 W-os gyorstöltést.

Kamera

Állítások szerint a Samsung egy 200 megapixeles kameraérzékelőn dolgozik, amelyet esetleg a Galaxy S22 Ultra-ba helyeznének el, és vannak olyan hírek, amelyek szerint a Samsung és az Olympus is tárgyalásokat folytat az együttműködésről.

Ezenkívül más pletykák azt sugallják, hogy a Samsung az érzékelőváltási technológiát vizsgálja.

Más pletykák szerint a Galaxy S22 Ultra négy hátsó kamerával rendelkezik majd, amely egy továbbfejlesztett, 108 megapixeles f/1.8 rekesznyílású főérzékelőből, egy 12 megapixeles ultraszéles érzékelőből f/2.2 rekesznyílással és két 10 megapixeles teleobjektívből áll. az egyik f/4.9-es rekeszértékkel és 10x-es zoommal, a másik pedig f/2.4-es rekesznyílással és 3x-os zoommal. 

Ti mit vártok az új flagshiptől? Milyen újítást szeretnétek benne látni?

14 Válaszok
KrisztianK
Samsung Expert
Beállítások

A Samsungnál két érdekes tényt látok:

1) Nem akarnak 45 wattos töltést adni az okostelefonjaiknak, pedig biztosan sokaknak tetszene. Kicsit olyanok, mint az Apple: minek! ...a tartosság majd minket igazol!

2) Hol az 1TB-os belső tárhely? Szerintem 2021-ben adjuk meg a lehetőségét, akar Samsung.com-os limitációval, illetve hosszabb szállítási idővel.

Tiborko
SuperStar
Beállítások

Szia,

Köszi az infót.

ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz majd az S22 Ultra. Engem ez az S Pen dolog izgat talán a legjobban, hogy a Note széria úgymond tényleg teljesen beleolvad e az S szériába, vagy csak az Ultra lesz e ilyen. Mondjuk az sd kártya bővíthetőségnek örülnék.
Adriennka
Samsung Expert
Beállítások
Én nagyon várom és mostanában azt látom,hogy egyre többen kereseik azt a készüléket ami a Note-ok utódja lehet
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Igen én is úgy érzem, hogy elengedték ezt a magas áramerősségű gyors töltést csak kicsit olyan savanyú a száj íz tőle. Főleg egy ilyen kategóriás telefonnál.

Gondolom később csak lesz ilyen lehetőség is bár fura, hogy egy ultra nem alapból egy 512-GB tárhellyel kezd és ezt lehetne még skálázni. 

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Remélem sikerült pár értelmes infót hozni sok a fake leak, de ahogy olvasgattam elég sok helyről ezek már megvannak erősítve.

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Szerintem csak az Ultrára lesz igaz az S Pen lehetőség ez lesz a mindennes telefon ilyen szinten. Szerintem azért hagyták el a bővíthetőség lehetőségét, mivel a belső tárhelyek írási-olvasási sebessége már túl lépte a kártyáknál szokványos sebességet. 

0 tetszik
Mark V
Samsung Expert
Beállítások

Én is ezt látom és ez közben formaiságában is visszahozza a Note szériákat. Kiváncsi leszek pontosan milyen is lesze.

0 tetszik
ViviB
Samsung Expert
Beállítások
Igen, sejtettem, hogy ez áll a háttérben, és tökre érthető is, csak az átlag user énem valahogy nem tudja elengedni ezt a témát. A Note20 Ultra és az S21 Ultra között vacillálva ez az sd kártya lehetőség volt az egyetlen a pro és kontra listán, ami magyon szúrta a szemem. (Meg picit a teló testében lévő S Pen😂)
0 tetszik