Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S22 ultra folyamatosan újraindul

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-09-2024 05:16 PM)
819 Megtekintések
Hajni212
First Poster
Beállítások
Sziasztok!
Több mint egy éves a samsung galaxy s22 ultrám. Kb egy Hónapja tapasztaltam, hogy folyamatosan újraindul a készülék és nem tud bekapcsolni. Ezt random csinálja, mindig más időtartamban. Viszont már eljutottunk oda, hogy nem 30 perc És 2 óra közötti intervallumban nem tudom használni a telefonom, hanem van hogy 1-3 napig. 

Már olvastam mindenfélét, alaplap és szoftveres problémát is.

Ha esetleg valakinek volt hasonló és megosztja velem a megoldást azt megköszönöm.
0 tetszik
7 Válaszok
Ghost76
Navigator
Beállítások
Nekem nincs ilyen gondom, de a leírtakat figyelembe véve elsőre megprobálnék egy teljes alapállapotba állítást. Persze előtte egy teljes mentéssel. De visszaállitás után csak a kontaktokat raknám vissza és megnézném utána is tapasztalom e a hibát. Ha igen, akkor visszavinném oda ahol vásárolva lett, addig amíg garis. Mert akkor lehet
a háttértár vagy a memória sérült részt tartalmazna (talán ezért nem indul). De tutit ugye szervizben tudnak majd mondani.
0 tetszik
szupero
First Poster
Beállítások
Szia, nekem 2 napja csinalja ugyanezt. Ahogy utana neztem youtubeon es redditen ezt a szoftverfrissites okozta valoszinuleg, mert minden erintettnel utana jelent csak meg. Megoldast nem talaltam meg ra sajnos, par helyen azt olvastam hogy a markaszervizben sem tudtak megoldani. En csinaltam factory resetet, de oszinten nem ajanlom, nekem azota meg rosszabb.
0 tetszik
kajlaca
Apprentice
Beállítások
19/fel
0 tetszik
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
🤔🤔🤔🤔🤔
AxelBog
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szia.
Érdemes Recovery módban egy gyorsítótár, azaz cache tisztítást csinálni.
Ha valami szoftveres kavarodás van, az javarészt megoldja ezt.
Ha nem, de sikerül bekapcsolni a készüléket, érdemes egy biztonsági mentés készítése után gyári visszaállítást végezni a készüléken.
Ha továbbra sem változik a helyzet, akkor lehet gyanakodni esetleges hardveres problémára és felkeresni márkaszervizt a problémával.
0 tetszik
T_Andras_Viktor
SuperStar
Beállítások
Ezek a nokiedli g..... (már nem tudok mást írni) azt hiszik hogy ez vicces
0 tetszik
szupero
First Poster
Beállítások
update: ma bevittem a szervizbe, azt mondtak vszeg panelcseres lesz, ezen a gyari visszaallitas nem segit.
0 tetszik