Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

S20 ULTRA személyes tapasztalatok

(Témakör létrehozásának dátuma: 22-10-2020 07:18 PM)
462 Megtekintések
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Szeretném bemutatni nektek a személyes tapasztalataimat a Samsung Galaxy S20 Ultra 5G-vel kapcsolatban. Lassan már több mint három hónapja használom a készüléket elsődleges telefonként és a használat előnyeit, hátrányait fogom nektek bemutatni.

Kijelző: Egy Samsung Galaxy S10-es készülék után a készülék nagysága enyhén szólva hatalmasnak tűnt. Az első pár napban gépelésnél és a zsebemben is zavart. Viszont az élmény elképesztő hatása miatt hamar megszoktam és megszerettem. A Dinamikus Amoled 2X típusú kijelző megunhatatlan. Annyira részletes, hogy a legkisebb részletek is előjönnek a legnagyobb felbontásban. A 120 Hz-es kijelző képfrissítést, aki megtapasztalja, az utána nem akarja elengedni. Én 120 HZ-es képfrissítésen és FHD+-os kijelző felbontáson használtam a készüléket végig.

Akkumulátor: Az akkumulátorkapacitás az 5000Mah. A kijelző 6,9 col tehát kell is ez a nagy akkumulátor. Amikor elkezdtem használni a készüléket majdnem fél nap alatt lemerült a készülék aktív közösségi média, telefonálás és zenehallgatás mellett. Aztán az intelligens akkumulátor miatt nagyjából egy hét után beállt az üzemidő és aktív használat mellett kibír egy napot a telefon a legnagyobb képfrissítésen. Ha csak normális használati szokások mellett használtam, akkor este még 60%-on állt a telefon. Az 5G-t nem próbáltam még, erről nincs tapasztalatom. 4G-s adathasználat mellett jöttek ki ezek az üzemidők.

Kamera: A kamerákról rengeteg teszt született, így ezeket nem részletezném csak azt mutatnám be, hogy nekem hogyan szuperált a készülék. A főkamera este és nappal is kimondottan jól szuperál tájképeknél. A széleslátószögű kamera talán a leg nagyobb látótérrel rendelkezik A nagy látványosság a telefotós lencse, ami akár 100x-os zoomra is képes. Itt majd pár képpel megmutatom mire képes a lencse. összegezve, a kamera jól teljesít viszont közeli képeknél sajnos nehezen fókuszál a kamera, így nehezebb elkapni az adott pillanatot.

asd.png

122249713_359068018514021_2938430106374299659_n.jpg

Anyaghasználat és dizájn: A telefont nagyon jó kézbe fogni, érezni, hogy van benne anyag. Az IP68-as tanúsítvány nagyon előnyös így a Balatonon se kellett táskában tartani a telefont. A kamerakivágás az előlapon egyáltalán nem zavaró, sőt szinte észre sem lehet venni. A telefont egy sima átlátszó szilikon tokban használtam. Sajnos volt, hogy leesett, de semmi baja nem lett.

Szórakozás: Legfőképpen videókat és sorozatokat néztem a készüléken. Ez ahogy említettem nem hagy panaszt maga után. A telefon mellé 4 hónap díjmentes YouTube prémium is jár, szóval ezt érdemes kihasználni. Játszani nem nagyon van időm és nem is nagyon szeretem, ezért csak kipróbáltam egy két játékot. Mind akadálymentesen és zavartalanul működött.

Összességében megvagyok elégedve a készülékkel érezni lehet rajta, hogy egy igazi csúcskészülék. A telefon 484.999 Ft-os áron debütált hazánkban, ami mostanra jócskán lecsökkent. Most a Media Markt-on belül, fut egy promóció október 25-ig, ahol 399.999 Ft-os áron megtudjuk vásárolni a készüléket. Viszont, ha beviszünk egy régi, rossz készüléket akkor további 40.000 Ft kedvezmény jár a készülékből, tehát 360.000 Ft-ért hozzájuthatunk.

Remélem tetszett nektek ez a kis összefoglaló. Ti mit gondoltok erről a telefonról? Érdemes ennyit fizetni érte?

Írjátok meg kommentben!

Szép napot nektek!

Üdv. Andrask

7 Válaszok
GyulusA
Black Belt 
Beállítások
Szia Andris!

Parádés lett a teszted, a helyszínválasztás kifejezetten tetszett. A Media Markt országos hálózatában most tényleg nagyon klassz áron hozzá lehet jutni. A profilképem sokat elárulhat, hogy mennyire belemélyedtem a készülékbe, már a megjelenése napján is.

Köszi az írást!

GyulusA
0 tetszik
Jankó
Explorer
Beállítások
Szia András !

Nagyon szépen köszönöm hogy megosztottad velünk hogy milyen is valojában az s20 Ultra 5G.
Nagyon hasznos tudni valók vannak a cilkkben! Használd egészséggel a készüléket!

Üdv
Jankó
0 tetszik
Gabszii
Pioneer
Beállítások
Szia Andris!

Szép és lényegretörő teszt, gratulálok. Én március óta zúzom az s20+ omat és még nincs hiba. Aksiba tudnék belekötni, hogy relatív 1 napot nem bír ki, pedig nem sok mindenre használom. E-mail üzenetek zene . Ezeket levonva egy csúcsmobiltól elvárható kategóriát hoz így teljesítmény, anyaghasználat és kijelző az kifogástalan. 5gt nem tudtam még kipróbálni, főleg ,hogy a faluba csak 3g van 😂😂.
Pár kép tőlem is a kameráról.20200916_180231_16128.jpg20200901_183821_15519.jpg20200826_014636_15232.jpg20200629_205015_13612.jpg
AnitaI
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Köszi a tapasztalatokat!

Jól szemléltetik a képek is a kamera tudását! 

Volt szerencsém nekem is próbálgatni az S20 Ultrát és én is meg voltam vele maximálisan elégedve!

Használd egészséggel!

Szép estét!

Anita

0 tetszik
AndrasK
Samsung Expert
Beállítások

Sziasztok!

Köszönöm szépen a sok pozitív visszajelzést. Próbáltam átláthatóan fogalmazni.

Gabszi nagyon királyak a képek! Jól sikerültek!

Üdv. AndrasK

MarciK
Samsung Expert
Beállítások

Szia Andris!

Köszi a leírást, jól összeszedted a dolgokat! Esetleg a kijelző időről tudsz valamit mondani még? Vagy egy screenshotot csatolni? Kíváncsi lennék, hogy órákban kifejezve mit is bír egy töltéssel a teló! :smiling-face:

0 tetszik
arsenlupin
First Poster
Beállítások

Üdv!

Egy hete használom az s20 ultrát.....  keményen küzdök vele..... Tetszik a készülék, de vannak problémáim:

Attól a falnak megyek, hogy preferált kártyát válasz egy két simes készülék??? Üzeneteknél nem dobja fel a két sim lehetőséget!  Az elején jártam úgy hogy a céges simre érkező sms-re a saját sim-ről ment válasz, a partnerem meg csak pislogott, hogy ki vagyok..... később rájöttem, hogy ha az sms elküldése előtt a jobb sarokban a három pöttyre katintok látom, hogy melyik sim aktív, de ez nagyon bonyolítja a kezelést! Viberen viszont nem lehet ezt megcsinálni ott marad a preferált sim megoldás, ami két kártyás készüléknél vicc kategória! Az is bosszantó, hogy üzeneteknél nem tudz kiválasztani külső jelző hangot, csak a gyáriból mazsolázhatsz..... A jó hardver miatt váltottam amire nincs panaszom, de ezek az érthetelen bosszantó dolgok...eh!  

Üdv, arsenlupin

0 tetszik