Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

One ui 3.1 frissítés után fps esés, laggolás és rángatás játék közben

(Témakör létrehozásának dátuma: 01-09-2021 06:45 PM)
442 Megtekintések
200ft
Journeyman
Beállítások

2021 március óta mikor a telefon megkapta az android 11 frissítést néhány játék kőkeményen laggolni és szaggatni kezdett. Ami android 10 alatt ultra grafikán ment 60 fpsel az most a leggyengébb grafikán is 20 fps -50 fps közt mozog.  7ds grand cross szószerint játszhatatlan. Mikor várható a javítás? Minden samsung a71 tulaj ugyanebben a cipőben jár. 

0 tetszik
11 Válaszok
RozvM
Samsung Members Star ★★★
Beállítások

Szia!

Gyári visszaállítás után is ugyanez a helyzet?

Kérlek nyomj a MEGJELÖLÉS MEGOLDÁSKÉNT! gombra, hogyha az adott hozzászólás megoldotta a problémádat. Ezzel nem csak a mi munkánkat, hanem a felhasználók gyorsabb és könnyebb tájékozódását is elősegítheted!

200ft
Journeyman
Beállítások
Szia! Igen, sajnos az sem segít. One ui 2.5 alatt tökéletesen futott minden. Itt Látható mozgás közben, illetve a kommentek közt a többi a71 tulaj panasza. https://www.reddit.com/r/SDSGrandCross/comments/mq8k53/7ds_experience_on_samsung_phones_after_31_sys...
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@200ft 

Szia,

Utánanézünk a problémának. Addig is a türelmedet kérném.

Köszönöm

200ft
Journeyman
Beállítások
Köszönöm előre is a segítséget!
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

@200ft 

Szia,

Érdemes lenne felvenni még a kapcsolatot a szoftver fejlesztőivel.

https://help.netmarble.com/game/nanagb?lcLocale=en

200ft
Journeyman
Beállítások
Marcius óta 3 levelet írtam már nekik. Nem történt változás. Azért is fordultam a samsunghoz mert android 10 alatt tökéletesen futott minden játék, és sajna a samsung game plugin sem segít, gyári visszaállítás sem. Lehet van egy bug a one ui 3.1ben és valószínűleg telefon specifikus a probléma mert minden a71 felhasználó ugyanezzel küzd, pl mario kart, pokemon go stb közben. 20210902_121410_4999.jpg
0 tetszik
Tiborko
SuperStar
Beállítások

A Game Launcherben miket állítottál a játékhoz? (Game Booster Plus beállítások)

200ft
Journeyman
Beállítások
Max fps de próbáltam a többi módot is, focus on performance custom mode, priority mode sem segit, legkisebb felbontáson is ugyanolyan fps belassulások vannak mint ultra grafikán Screenshot_20210902-133037_Game Booster Plus_5001.jpg
0 tetszik
ConradKellogg
Helping Hand
Beállítások
Én is ezzel szenvedek.😔
Eddig olyan jó volt lagmentesen játszani, de még ezt is tönkretették.
Szintén A71