Bezárás

What are you looking for?

mégse
A következő eredményeinek megjelenítése: 
Helyette a következő keresése: 
Így értette? 

Eredeti témakör:

Okos tok.

(Témakör létrehozásának dátuma: 27-03-2024 12:50 PM)
223 Megtekintések
Nurbanu
Pioneer
Beállítások
Sziasztok.🫶 Hogyan tudnám a fehér okos tokot újra széppé varázsolni. Vigyázok rá de a fehér az fehér.. nyilván nem tehetem csapi víz alá.. vagy igen? S21 fe tok.
6 Válaszok
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Anyumnak az S23-hoz van krém színű, az övét nedves törlőkendővel, vagy alkoholos DM-es fertőtlenítő spray-vel szoktam tisztítani, elég jó hatásfokkal. Nyilván egy idő után nem lesz olyan, mint az új. 😞
Nurbanu
Pioneer
Beállítások
Eddig mindegyik tokot meleg szappanos vízbe meg keféltem pici köröm kefével 🤣 dehat ez okos tok nem merem mert félek befolyásolja a működését vagy nem ismeri majd fel a telefont vagy vmi hasonló.
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások
Szappannal és csak nedves kendővel, kefével is meg lehet próbálni, de vízbe én sem meríteném, vagy helyezném csap alá.
Nurbanu
Pioneer
Beállítások
Fehér a telefon olyan szép gondoltam ha a tok is .. 😬😅
0 tetszik
GTamás
Samsung Members Star ★★
Beállítások

Hát igen, szerintem is szépek a világos készülékek és a hozzájuk passzoló, akár világos tokok is. De a világos színű tokokat rendszeresen takarítani kell és jobban kell az épségükre is vigyázni .:) Emiatt én ezeket inkább alkalmakkor használom, amikor fontos, hogy passzoljon az outfithez is. :face-with-tears-of-joy: Gyakran már csak egy vékony átlátszó tokot használok, mert akkor megmarad a készülék teljes szépsége, bár ugye ilyen Samsung okostok nincsen. :face-with-tears-of-joy: Szerencsémre én nem is szeretem a nyitható tokokat. :smiling-face: :face-with-tears-of-joy:

AnitaI
Samsung Expert
Beállítások
Kedves Nurbanu! Próbáld meg esetleg szivaccsal és kicsi kézfertőtlenítővel megdörzsölni
0 tetszik